luni, 6 mai, 2024

Ceaiul de turmeric si ghimbir, o licoare care poate ajuta in peste 40 de boli grave

Distribuie:

Publicat:

Acesta bautura este una extraordinara, foarte buna in tratamentul a peste 40 de afectiuni grave. Functioneaza ca un detoxifiant foarte bun al ficatului si un puternic anti-inflamator. Este foarte bun in calmarea migrenelor, in raceli, imbunatateste sistemul digestiv si curata sistemul limfatic.

Acest ceai are extraordinare proprietati de detoxifiere a organismului. Consumul regulat al acestui ceai scade de pana la 4 ori riscul de accidente cardiovasculare, este excelent si pentru o buna circulatie a sangelui, previne formarea cheagurilor si ajuta la transportul oxigenului si asubstantelor nutritive catre toate organele vitale din corp. Ceaiul de turmeric cu ghimbir poate fi utilizat ca remediu terapeutic foarte eficient in tratarea sau ameliorarea unor afectiuni cum ar fi colon iritabil, pierderea poftei de mancare, circulatie deficitara, crampe menstruale, balonare, flatulenta, indigestie si probleme gastro-intestinale, cum ar fi crampele cauzate de gazele acumulate in stomac. Fiind un detoxifiant puternic, curcuma curata sangele si purifica ficatul si rinichii.

In plus, impiedica înfundarea arterelor si, implicit, aparitia aterosclerozei si a problemelor cardiovasculare. Previne dezvoltarea cancerului de prostata, cancerului mamar, cancerului de colon si leucemiei. Mentine sanatatea ficatului, întrucat ajuta la eliminarea toxinelor si a reziduurilor de la nivelul acestui organ. Are puternice efecte analgezice, atenuand durerile si inflamatiile cauzate de artrita, fibromialgie si alte afectiuni. Pentru preparare, veti avea nevoie de: 1 lingura pulbere de curcuma sau 2 cm de radacina proaspata de turmeric, o bucatica de 2 cm ghimbir proaspat, 1 lingura rasa praf de boia, 2 linguri rase de scortisoara, sucul de la o lamaie medie, miere de salcam pentru a indulci dupa ce se raceste, 400ml de apa minerala plata sau de izvor. Se pune apa la fiert, dupa care adauga turmericul si praful de boia si lasa compozitia la foc mic 8-10 minute. Strecoara lichidul si adauga sucul de lamaie, scortisoara si ghimbirul. Dupa ce se raceste se adauga si mierea de salcam, potrivit dupa gust. Savoarea, gustul si beneficiile pentru sanatate sunt senzationale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img