duminică, 5 mai, 2024

Charlize Theron, fara machiaj, la 43 de ani

Distribuie:

Publicat:

Charlize Theron este una dintre cele mai apreciate si talentate actrite de la Hollywood, iar la varsta de 43 de ani, arata impecabil atat pe covorul rosu, cat si in viata de zi cu zi. Bineinteles, poate impactul fetei fara pic de machiaj te face sa-ti schimbi parerea la prima vedere, dar daca ne-am uita in oglinda, in aceeasi postura, am putea vedea ca avem ceva in comun: zone negre sub ochi si cearcane, cateva riduri fine si de expresie, oboseala impregnata pe chip.
 
Cu toate astea, Chralize Theron are un atuu: ochii albastri care pur si simplu aduc luminozitate tenului. In plus, odata ce-si aplica machiajul, putem observa ca nu abuzeaza de acesta, ci pur si simplu se concentreaza mai mult pe zona ochilor pentru a aduce profunzime si intensitate look-ului pe care-l poarta.
 
Nu de mult, Charlize Theron a interpretat rolul unei mame cu trei copii, unul dintre ei fiind nou-nascut. In comedia ”Tully” ne-a oferit o alta imagine a actritei fata de aparitiile pe covorul rosu, transformarea fiind nu departe de viata de zi cu zi. Pentru acel rol a fost nevoita sa se ingrase 16 kilograme, dar odata ce filmarile s-au incheiat, a reusit sa scape rapid de kilogramele in plus. "Cate roluri exista pentru modele de 1.80 m, superbe, in rochii de bal? Cand se ivesc roluri ca lumea, actorii frumosi sunt primii refuzati", e explict Charlize Theron in urma transformarii sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img