duminică, 19 mai, 2024

10 moduri usoare in care poti scapa de grasimea de pe abdomenul inferior

Distribuie:

Publicat:

Grasimea de pe abdomen nu este doar enervanta, dar este si foarte dificil sa scapi de ea. Grasimea din partea inferioara a abdomenului apare cand duci un stil de viata sedentar si consumi foarte multe alimente bogate in zahar si carbohidrati. Mai jos ai o lista cu 10 lucruri pe care le poti face pentru a scapa de aceasta problema.

1. Redu cantitatea de calorii. Pentru a scapa de grasimea din partea inferioara a abdomenului, ai grija la numarul de calorii pe care le consumi si evita alimentele ce contin grasimi saturate. Incearca sa consumi feluri de mancare care au multe fibre pentru a mentine nivelurile ridicate ale metabolismului.

2. Stresul. Stresul poate cauza o crestere a cortizonului, un hormon care cauzeaza mentinerea grasimilor in organism. Pentru a mentine nivelurile cortizonului stabile, consuma mancaruri cu o cantitate de zahar scazuta.

3. Ceaiul verde. O bautura excelenta care o sa te ajute sa scapi de grasimea de pe abdomen. Studiile au aratat ca persoanele care beau doua pahare de ceai verde pe zi au pierdut de 16 ori mai multa grasime fata de cei care nu au consumat niciodata ceai verde.

4. Antrenament interval. Acest tip de antrenament este cel mai eficient atunci cand vrei sa scapi de grasimea de pe partea inferioara a abdomenului. Acesta variaza intre cardio intens si cardio relaxat care te poate ajuta sa arzi mai multe calorii.

5. Dieta. Cel mai bun mod in care poti scapa de grasimea de pe abdomen este prin intermediul unei diete echilibrate. Dieta ta ar trebui sa includa fructe cu putine calorii, legume si alimente de grau.Evita consumarea dulciurilor si a alimentelor bogate in grasimi.

6. Apa. Bea multa apa pe parcursul zilei pentru a elimina toxinele din organism. Apa ne ofera acea senzatie de satietate si taie pofta de bauturi zaharoase.

7. Somnul. Asigura-te ca ai dormit 8 ore in fiecare noapte, acest lucru o sa te ajute sa scapi de grasimea de pe abdomen. Atunci cand nu dormi cat ar trebui, organismul tau elibereaza un hormon numit grelina, care o sa provoace o pofta de zahar si alte grasimi. Un somn cat mai profund te poate ajuta sa scapi de stres si te v-a ajuta sa te simti mai fresh.

8. Spune nu alcoolului. Incearca sa limitezi cantitea de alcool pe care o bei. Alcoolul contine calorii si grasimi care se acumuleaza pe talie, iar abdomenul tau nu va arata asa cum iti doresti. Gandeste-te de doua ori inainte sa bei ceva, daca vrei sa slabesti.

9. Sport, sport si iar sport. Un studiu a aratat ca persoanele care practica cardio intr-un mod moderat in fiecare zi, pot scapa de grasimea de pe abdomenul inferior. Exercitiile cardiovasculare iti pun in functiune metabolismul si ard caloriile. Fie ca e jogging, mersul pe jos sau inotul, toate acestea te pot ajuta sa scapi de kilogramele in plus.

10. Nu renunta la mesele principale ale zilei. Cel mai bun mod in care iti poti grabi metabolismul este sa mananci in mod regulat si in portii cat mai mici. In loc sa consumi 3 mese mari, inlocuieste-le cu 6 mese mici (3 mese principale si trei gustari). Incearca sa te bucuri de masa si sa mananci incet. sursa: elle.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img