luni, 29 aprilie, 2024

Adevarul despre boala lui Viorel Lis! A fost operat de urgenta! Oana Lis, clipe de cosmar: “Nu e bine, are dureri”:

Distribuie:

Publicat:

Oana Lis e daramata! Blondina a ajuns cu sotul ei, Viorel, la spital, zilele trecute, dupa ce i s-a facut rau. Fostul edil a suferit o interventie chirurgicala. Oana Lis sta mereu pe ace ca nu stie cand lui Viorel (73 de ani) i se face rau. In ultima perioada, fostul edil al Capitalei nu s-a simtit bine, a ajuns de cateva ori la spital, pentru ca i-a fost rau sau a lesinat in casa. Chiar in septembrie, Oana declara cu lacrimi in ochi ca este foarte speriata, ca Viorel a facut un atac cerebral si ca se intampla sa-l trezeasca noaptea sa vada daca traieste.
Serile trecute, Oana a trecut din nou prin stari de panica dupa ce lui Viorel i-a fost rau. Blondina l-a dus imediat la spital, iar medicii i-au facut mai multe investigatii. Ulterior, au decis chiar sa-i faca o interventie chirurgicala.

“Nu sunt bine, nici Viorel nu e bine. Nu-mi arde de nimic. Am ajuns cu Viorel, la 4.00 dimineata la spital, a fost operat de colecist. Are dureri”, ne-a spus Oana, suparata.
Oana Lis a avut mereu probleme cu greutatea, insa nu de putine ori a recunoscut public ca ii place foarte mult sa manance.

„In aproximativ patru luni am slabit. Am mancat, nu pot sa stau nemancata. Problema e ca aveam colesterolul mare, am si probleme cu inima, iar acum trebuie sa imi fac analizele din nou. Asa ca am slabit din cauza ca aveam probleme de sanatate, nu am slabit pentru ce ar fi comentat lumea. Erau tot felul de comentarii despre mine, la care Viorel se oftica, se enerva, dar eu nu. Oamenii ma iubesc indiferent daca sunt grasa sau slaba”, a povestit Oana Lis, in urma cu ceva timp, la emisiunea „Acces Direct”.
De-a lungul timpului, blonda a avut mai multe fluctuatii de greutate, insa a avut si momente in care si-a propus in mod serios sa slabeasca. Si a reusit.
In urma cu ceva timp, sotia lui Viorel Lis a reusit sa slabeasca in mod sanatoasa 20 de kilogram in doar patru luni. Oana Lis a dezvaluit ce stil de viata a adoptat pentru a atinge aceasta performanta.
Blondina a marturisit ca a apelat la un specialiat pentru a-i recomanda dieta pe care a tinut-o. Cu toate acestea, Oana sustine ca ii este destul de greu sa renunte complet la mancarurile care ii plac.
„Am fost la nutritionsit. Dar uneori mai mananc si la fast food. Am renuntat la dulciuri, mai mananc o data pe saptamana. E greu, dar daca vrei poti. Am 76 de kg si vreau sa mai dau jos inca vreo 5 kg, pentru ca vine vara, mergem la plaja. Am tinut o combinatie de mai multe cure. Am o lista cu alimentele permise si nepermise, data de nustritionist. Nu am voie paste, prajeli, fast food. E important sa mananci dimineata, pentru ca iti da energie. Eu nu mancam dimineata, mancam mult seara si nu era bine.
Am renuntat la carnea de pui si la cartofii prajiti, mananc mai mult porc, nu mai beau sucuri, decat fresh-uri si apa plata. Merg si la sala, dar nu foarte des. Cand ma urc pe aparatele alea ma ia ameteala, nu stiu sa le folosesc pe toate”, a mai spus Oana Lis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img