sâmbătă, 4 mai, 2024

Alexandra și-a găsit un nou iubit, după ce a anunțat că divorțează de Sebastian Chitoșcă?! Mesajul subtil transmis de aceasta: ”Fiecare zi în care te suportă…”

Distribuie:

Publicat:

Alexandra, fosta parteneră de viață a lui Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pe internet! Ce a transmis public tânăra?!

Alexandra și Sebastian Chitoșcă au fost împreună ani buni, până acum câteva luni când au anunțat că mariajul lor va lua sfârșit. Deși internauții s-au gândit că poate decizia luată de tânără nu este una finală, iată că lucrurile nu stau chiar bine între cei doi.

Asta pentru că, până acum, nu s-a văzut niciun semn de împăcare între Alexandra și fostul sportiv.

Totuși, lucrurile par să meargă bine după separare, căci amândoi își văd de viețile lor și de planurile de viitor. Alexandra a rămas în Germania, iar Sebastian s-a întors în România și s-a mutat la București.

Mai nou, fostul fotbalist de la FCSB s-a apucat de frizerie, acesta urmând un curs profesional de tuns. De Alexandra nu se știu prea multe, ci doar ce postează ea în mediul online. Asta s-a întâmplat și în urmă cu ceva timp, când Alexandra a postat un mesaj cu subînțeles. Fosta parteneră a lui Sebastian Chitoșcă a distribuit, pe contul ei de Instagram, un mesaj din horoscop, subtil, dar care te duce cu gândul în multe locuri.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img