joi, 16 mai, 2024

Andreea Ibacka a simțit că-i fuge pământul de sub picioare după ce a primit diagnosticul! Nimeni nu a știut prin ce a trecut când a fost suspectă de cancer: „Am suferit un șoc”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Ibacka este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Soția lui Cabral se poate numi o femeie împlinită din toate punctele de vedere, întrucât se poate mândri atât cu o carieră de succes, dar și cu o familie minunată.

Cu toate acestea, vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă, în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost suspectată de cancer la sân.

Andreea Ibacka, despre cea mai grea cumpănă a vieții sale

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și radiază de fericire, soția celebrului prezentator TV  Cabral a trecut prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale, în urmă cu câțiva ani, mai exact în 2017, atunci când a fost suspectă de cancer la sân.

„ De-a lungul anilor am avut și noi probleme și unele chiar mari. Asta a fost una din pietrele de hotar. S-a întâmplat în 2017, n-am vorbit despre asta la momentul respectiv, pentru că nu-mi doream compasiunea nimănui, deși sunt convinsă că dacă spuneam atunci eram pe prima pagină. Nu mi-am propus niciodată să ies în față.

Șocul și povara au fost așa de mari încât nu m-am gândit la nimic altceva, la publicitate și așa mai departe.

Mi-a fost foarte greu să îmi anunț părinții la vremea respectivă. Bine, era doar o suspiciune, dar o suspiciune destul de mare. Mi-era foarte frică de reacția lor, de șocul pe care l-ar putea suferi și am amânat foarte mult. Cred că le-am spus cu o zi și jumătate înainte de operație, pentru că a existat și o operație care a infirmat suspiciunea. ” a povestit, Andreea Ibacka, pentru unica.ro.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img