luni, 6 mai, 2024

BARLAD: DUPA EI … DEZASTRUL – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un grup de tineri a reusit “ performanta” sa devasteze cinematograful “ Victoria” din Barlad. Pe perioada vizionarii unui film, elevii au profitat de “ ziua educatiei” si au dezmembrat scaunele iar in sala de spectacol a nins cu floricele de porumb. Pozele au fost postate de conducerea institutiei , incercarea acestora fiind de a trage un semnal de alarma in privinta celor “ sapte ani de acasa”.         

Valurile de critici au curs pe pagina virtuala, iar unii dintre parinti au prezentat si varianta lor. Conform acestora , “copii au stat pe jos ingramaditi desi au platit pret intreg si nu ati eliberat niciun bilet.  Dupa care v-ati permis cu nerusinare sa difuzati filme nerecomandate unor copii de 11-13 ani fara aprobarea parintilor  unde exista numai violenta,crime,sange….numai scene de groaza ,apoi pe cativa care nu au rezistat acestor imagini i-ati dus in alta sala difuzand film  cu imagini sexuale explicite incat copii au stat cu mana la ochi.Chiar nu va e rusine sa strigati ,,,alooo parinti,,. De acest aspect de ce nu va luati?Stiam ca vor viziona alt flim nicidecum cel afisat pe site!Inteleg ca nu e corecta atitudinea unor copii. Deci nu toti copiii.Aveti grija la exprimare! Ati incurajat vandalismul prin vanzarea popcornului si acceptarea peste limita normala a copiilor .Au fost inghesuiti copiii ca pe niste saci!Nici nu vreau sa ma gandesc daca izbucnea un incendiu sau cutremur?!V-ati comportat regulamentar de va permiteti sa aratati cu degetul spre copii nematurizati?Cred ca ar trebui noi, parintii,  sa facem sesizare mai departe daca nu va retrageti jignirile!” a comentat o mamica.                

Un alt parinte scrie “ azi , a -ti permis accesul in cinematograf, mult peste limita locurilor ( scaunelor) , au stat copiii unii peste altii , pana la jumatatea filmului, cand obositi si au cerut banii inapoi si au parasit sala suparati ! De aici fiecare sa traga concluzii !”.                                                                     

Un tatic confirma si el ceea ce scrisesera ceilalti internauti. “ Hai sa va explic eu ce s-a intimplat acolo. De ziua educatiei scoala a hotarit sa duca copii la cinema. Ce face cinematograful nostru drag? Baga intr-o sala de-o anumita capacitate….numarul dublu de persoane ca doar la noi se poate asa ceva. La ce va asteptatii dragilor? Doar la profit v-ati gandit cind jumatate din copii au stat pe jos cu bilete in regula. Unde s-au a mai vazut intr- o tara civilizata sa vinzi bilete dublu fata de capacitatea salii?Mai mult de jumatate din copii au stat pe scari platind acelasi bilet ca si cei care au stat pe scaune!” La toate aceste acuze conducerea cinematografului nu a ripostat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img