duminică, 28 aprilie, 2024

Brad schimbat peste noapte la Husi : pe aleea Rodina a fost montat un falnic vestitor al Crăciunului – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

In seara zilei de joi, autoritățile locale husene au montat pe aleea de lângă parcul Rodina, un falnic brad ce are o înălțime de peste 10 metri . O superbitate de vestitor al sărbătorilor de iarna, chiar dacă le vom petrece in limita restricțiilor de coronavirus .

 

In urma cu doar câteva zile, un scandal de proporții a fost provocat pe rețeaua de socializare când internauții huseni au taxat montarea eronata a unui brad sărăcăcios și care la transport i-au fost rupte din crengi care ulterior s-au uscat . Acest lucru s-a petrecut dintr-o eroare de comunicare . Cei de la Spatii Verzi au montat brăduțul, deși se discuta despre aducerea unuia tocmai de la Piatra Neamț care urma sa fie donat municipalității husene . Așa cum este normal, starea deplorabila a bradului a fost dur taxată de cetățeni. Cei vinovați și-au asumat responsabilitate si ne-au declarat :

“A fost un viciu de comunicare și recunosc. Dar fiind faptul ca intram intr-o criza de timp, iar pomul era deja tăiat, am considerat la momentul acela ca e necesar sa îl montam. La ora actuala l-am scos pe cel vechi pentru a-l înlocui cu acest nou brad pe care l-am primit sub forma de donație . Este un veritabil vestitor al Sărbătorilor de Crăciun . “ declara cei din cadrul Spațiilor Verzi Husi

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img