luni, 20 mai, 2024

Ce se întâmplă dacă pui sare şi oţet în apa cu care cureți prin casă. Amestecul care îți face treaba mai ușoară

Distribuie:

Publicat:

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că gospodinele folosesc multe trucuri atunci când vine vorba de curățenie. Știai ce se întâmplă dacă pui sare și oțet în apa cu care speli prin casă? Amestecul care te va ajuta atunci când vrei să cureți locuința.

Atunci când vine vorba de curățenie, multe gospodine apelează la trucuri eficiente. Iată ce se întâmplă dacă pui sare și oțet în apa cu care speli prin casă. Amestecul care îți va face treaba mai ușoară.

De ce e bine să pui sare și oțet în apa cu care speli prin casă

Vrei să înlocuiești produsele de curățenie din supermarket cu unele naturale, dar nu știai cum? Ei bine, pune în apa cu care speli prin casă sare și oțet. Aceste două ingrediente pe care oricine le are în casă te pot ajuta să înlocuiești detergentul de vase, potrivit playtech.ro

Pune apa amestecată cu sare și oțet în mațina de spălat ori pe un burete și spală farfuriile. Vei rămâne surprinsă de rezultat, asta pentru că nu vei mai avea nevoie de un alt produs degresant.

În cazul în care ai o mașină de spălat, trebuie să pui o ceașcă de oțet în ea și să programezi un ciclu scurt. Pe lângă faptul că vasele vor fi curate, acest ingredient va curăța depunerile de calcar, iar totodată și urmele de detergent.

Ce alte lucruri mai poți curăța

Pe lângă vase, cu ajutorul celor două ingrediente poți curăța și aparatul de cafea, dar trebuie să fii atentă ca oțetul să fie diluat cu apă și să ștergi bine toate urmele. La fel poți proceda și în cazul cuptorului cu microunde.

Depunerile pot fi îndepărate cu o cârpă uscată. Cu atât mai mult, poți pune oțet în rezervorul pentru ștergătorul de parbriz. Acest truc îți va fi de mare ajutor iarna, mai ales pentru că vei scăpa de o veche problemă, asta pentru că geamurile nu vor mai îngheța la fel de tare.

Nu multe gospodine știau, chiar dacă acest truc este foarte eficient atunci când vine vorba de curățenie. Datorită celor două ingrediente nu vei mai fi nevoită să dai bani pentru produsele din supermarket.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img