duminică, 5 mai, 2024

Cel mai bine pazit secret al Andrei. E o premiera pentru Andra Maruta

Distribuie:

Publicat:

Andra Măruță rămâne una dintre puținele vedete din România care preferă să nu se afișeze în fața mulțimii de fani cu toate secretele din intimitate. Pe lângă vocea inconfundabilă, Andra Măruță este iubită și pentru acest aspect.

De aceea, subiectele ce țin de intimitate trezesc un oarecare interes când vine vorba de Andra Măruță. Solista a vorbit despre motivele care nu o fac să se afișeze în fața aparatului foto nici măcar în costume de baie. 

”În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere să mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Modelul afișat de Andra este unul de succes, în condițiile în care nuditatea pare să fi devenit, cel puțin în ultimii ani, un factor producător de bani. Andra Măruță împreună cu soțul ei, Cătălin, reușesc să câștige o sumă impresionantă de bani în urma activităților pe care le desfășoară. 

Andra și Cătălin Măruță sunt milionari

Din informațiile care sunt pe piață, Andra Măruță este remunerată de la postul TV la care activează cu 8.000 și 10.000 de euro pe lună ca jurat al emisiunii de talente. Prezența constantă la emisiune i-a adus un buget frumos din ultimii ani. Pe lângă asta, artista a mai făcut parte din juriul unei emisiuni destinată copiilor. Și de acolo a încasat o sumă fabuloasă de bani. Însă „grosul„ sumei de bani vine din concerte. Fiind una dintre solistele cu greutate din lumea muzicală a României, Andra cere, fără rețineri, între 10.000 și 15.000 de euro pe o oră de concert. 

Nici Cătălin Măruță nu se lasă mai prejos. Soțul Andrei aduce în casă 15.000 de euro, brandul „La Măruță” devenind foarte mare. Pe lângă salariul din televiziune, Cătălin mai câștigă undeva în jur de 2.000 de euro pentru evenimentele private pe care le prezintă.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img