duminică, 5 mai, 2024

Cine era iubita lui Iri inainte sa il cunoasca si la ce a renuntat Oana Cojocaru cand si-a dat seama ca se infiripa o poveste de dragoste intre ea si miliardar

Distribuie:

Publicat:

Oana Cojocaru, iubita lui Irinel Columbeanu a facut niste schimbari majore in viata ei, atunci cand si-a dat seama ca intre ea si miliardar se infiripa o poveste. La ce a renuntat tanara ca sa fie cu Iri?

 Oana Cojocaru, frumoasa bruneta de 21 de ani care este iubita lui Irinel Columbeanu a renuntat la jobul pe care il avea la Bacau, dar si la iubitul ei, un tanar de acceasi varsta cu ea care are aspiratii inalte spre o cariera in politica.

Oana Cojocaru spune ca il iubeste pe Irinel Columbeanu si ca nu vede vreo problema in diferenta de varsta de 40 de ani dintre ei. Cei doi s-au cunoscut la un festival de moda, unde tanara urca pe podium ca sa ofere premii, iar Irinel Columbeanu era un simplu spectator, potrivit cancan.ro.

Irinel Columbeanu a remarcat-o atunci pe Oana Cojocaru si a contacta-o. Nu a trecut mult pana cand lucrurile au inceput sa devina serioase, iar atunci, tanara a trebuit sa renunte la jobul ei. Oana trebuia sa plece la Monaco, in interes de serviciu, insa, dupa prima noapte petrecuta la Izvorani, fata nu a mai dat niciun semn celor pentru care lucra. Nu doar jobul l-a lasat in urma tanara, ci si prietenii, cu care a rupt total legatura.

“E o relatie de iubire, bineinteles! E o poveste simpla, nu e foarte complicata”, a spus Oana Cojocaru si tot ea sustine ca parintii ei nu au nimic impotriva relatiei cu Iri si ca i-au dat libertate pentru alegerile ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img