duminică, 28 aprilie, 2024

Copil de 8 ani, abuzat oral de un alt minor de 11 ani din localitatea vasluiana Bogdana- Voloseni, comuna Stanilesti

Distribuie:

Publicat:

Scene desprinse parca dintr-un film groaznic s-au petrecut in localitatea vasluiana Bogdana-Voloseni, comuna Stanilesti, acolo unde un  minor in varsta de 11 ani ce provine dintr-o familie dezorganizata, ar fi abuzat alti 3 minori in varsta de 8 ani . După cum a recunoscut și agresorul in fata polițiștilor cât și a directoarei de la școala, pe doi dintre cei trei i-a pus sa se dezbrace și i-a atins cu organul genital in zona anusului, iar la unul dintre aceștia i-a introdus organul genital in cavitatea bucala. Se pare ca in trecut acesta ar fi dezbrăcat o minora pana cand a rămas in lenjerie intimă, aceasta reușind sa fuga .

Toate informatiile sunt acum pe masa achetatorilor huseni care au deschis o ancheta . Vocile din sat spun ca juniorul de 11 ani, desi are o varsta frageda este obraznic peste masura si se tem pentru viitor . Dat fiind faptul ca la aceasta vârsta  frageda a fost capabil sa faca asa o fapta, la 18 ani va lua viata cuiva .  Surse ale cotidianului afirma ca pe langa aceste 3 victime ar fi inca 2 . Toata lumea se intreaba de ce minorul care a abuzat de cei trei nu ese plasat intr-un centru de corectie.

Mai grav este faptul ca unul dintre cei trei, victima a abuzurilor, santaja alt minor sa ii ofere banuti de pachet altfel le va spune colegilor de clasa ce grozavie a patit pentru a-l face de ras . Minorul santajat nu a putut sa mai duca asemenea povara in spate si le-a spus parintilor . 

Se pare ca Asistenta Socială din cadrul Primăriei Stanilesti nu este interesată sa demareze vreo ancheta in acest caz și rămâne efectiv indiferenta la drama celor mici.

 

Vom reveni cu detalii oficiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img