Cum a slabit Andreea Marin 20 de kilograme

0
49

Andreea Marin a slabit anul trecut spectaculos. Vedeta a dat jos 20 de kilograme, insa niciodata nu a spus clar cum a reusit aceasta performanta. De curand insa, Andreea Marin a dezvaluit care este meniul sau secret si a marturisit cum il tine pas cu pas.

„Decat sa alegi dupa himera unui trup perfect mai bine concentreaza-te pe a face progrese, chiar daca asta inseamna sa renunti la trei sarmale lasate deoparte din cele puse de mama in farfurie. Iar daca in cele 30 de zile calendaristice petreci o singura dupa amiaza scancind in pumn cat de putin te placi si restul de 29 spunandu-ti ca esti o fata buna, inseamna ca ai facut un mare pas inainte.

Cinci mese pe zi, fara prajeli, sosuri, fast food – ma feresc de el ca de ciuma -, ultima masa la 7 seara. Carbohidrati complecsi doar pana la ora 14 dupa amiaza. Fructe si legume proaspete in fiecare zi, la distanta de mese, si fructe si legume fara hormoni, fara toxine! Incercati sa alegeti ceea ce vine de a tara si nu e tratat chimic. Doi litri de apa pe zi. Paharul cu apa pe birou a inlocuit covrigeii si alunele. Sare cat mai putina, zahpar deloc, e buna si mierea, nu des, doar la o adica…Gimnastica de dimineata, 6 zile pe saptamana. Eu m-am convis ca nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvarcolit destul inainte sa incep. Cel mai greu mi-a fost sa ma trezesc cu o ora mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru ca acum nu inteleg viata fara miscare, fara sport.

Trebuie sa recunosc ca am avut momentele mele de cadere, recidivele mele, dar important este cand simti ca scapi controlul sa iti permiti si exceptii, dupa care sa nu uiti sa reechilibrezi balanta.

Voi avea taria sa ma ridic acum din pat? Voi sari peste ora de aerobic sau ma voi tine de program, asa cum mi-am promis aseara? Cat voi mai rezista sa trec pe langa cofetarie fara sa-ntorc capul spre vitrina? O sa incetez vreodata cu vaciareala? Va sigur, o sa vina ziua in care o sa spuneti: ‘Sunt un alt om. Si nu doar pentru ca arat mai bine, ci pentru ca m-am impacat cu mine'”, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.