duminică, 28 aprilie, 2024

Cum au organizat șefii închisorii celula primarului Piedone!

Distribuie:

Publicat:

Conducerea Penitenciarului Rahova a organizat „strategic” modul în care Cristian Popescu Piedone își va petrece prima etapă a pedepsei de 4 ani, decisă de magistrații Curții de Apel București. Între timp, fostul primar al Sectorului 5 a primit și prima lui vizită, dar și primul pachet.

Alături de Piedone, au mai fost condamnați și patronul Clubului Colectiv, Alin George Anastasescu – 11 ani si 8 luni, asociații săi, Costin Mincu – 8 ani și Paul Gancea – 6 ani și 4 luni, pirotehniștii Viorel Zaharia și Marian Moise – 6 ani și 10 luni, dar și cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti care au verificat clubul Colectiv, George Matei şi Antonina Radu, carenu au luat măsurile legale în privinţa respectării normelor referitoare la siguranța șa incendiu – 8 ani și 8 luni. Cei șapte bărbați au ajuns la Penitenciarul Rahova, închisoare de tranzit unde, potrivit procedurii, vor petrece, în carantină, 21 de zile. Conform unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, lotul de șapte bărbați a fost împărțit în două, în așa fel încât deținuții să stea în cameră cu persoane cunoscute.

În același timp, Piedone a primit deja și prima vizită. Sursele citate au dezvăluit, pentru Spynews, că fostul primar a fost vizitat de fiul său. Acesta i-a adus și un pachet cu haine, în condițiile în care, la data încarcerării, acesta nu a putut introduce în detenție toate bunurile pe care le-a avut în bagaj. Totuși, Piedone nu ar fi primit și alimente, în condițiile în care acesta ar avea suficienți bani în cont pentru a-și cumpăra hrană de la magazinul închisorii, sau, pe bază de cerere, de la un hipermarket care are contract cu penitenciarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img