duminică, 28 aprilie, 2024

Doliu în lumea filmului! O actriță fenomen a murit

Distribuie:

Publicat:

A învins de două ori cancerul și a luptat până în ultima secundă pentru viața ei. Este zi neagră, de doliu, în lumea filmului de pretutindeni. Una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe s-a stins din viață chiar astăzi, din cauza problemelor de sănătate mult prea grave. Milioane de persoane sunt îngenuncheate de durere.

Este vorba, din nefericire, despre Olivia Newton-John, cântăreață și actriță câștigătoare a premiului Grammy, cunoscută pentru rolul din „Grease”. S-a luptat cu cancerul de sân timp de peste 30 de ani.

O actriță fenomen a murit

Din nefericire, actrița a murit la vârsta de 73 de ani. Familia ei a cerut ca orice donație să poată fi făcută în memoria ei către Fondul Fundației Olivia Newton-John.

Într-un comunicat postat, cel mai probabil, de familia ei, pe Facebook, se arată că actrița Olivia Newton-John a fost un simbol al triumfurilor și al speranței de peste 30 de ani, împărtășind călătoria ei cu cancerul de sân.

„Cerem tuturor să respecte confidențialitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, se mai arată în postare.

Actrița a dezvăluit că se lupta cu cancerul de sân în stadiul 4 în luna octombrie a anului 2021. Tot pe atunci, Olivia Newton-John a mai explicat că gestiona durerea cu marijuana medicală. A fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară în septembrie 2018.

A fost diagnosticată cu cancer în 1992

Vedeta australiană a fost diagnosticată pentru prima dată în 1992 cu cancer și a doua oară în mai 2017. Olivia Newton-John s-a născut în Anglia pe 26 septembrie 1948. Actrița avea un frate mai mare, Hugh, și o soră mai mare, Rona.

Familia ei s-a mutat la Melbourne, Australia, când actrița avea doar șase ani. Bunicul ei a fost fizicianul laureat al Premiului Nobel Max Born.

Cariera actriței a atins apogeul în 1974 cu balada „I Honestly Love You”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img