joi, 29 februarie, 2024

Elena Udrea: “Retinerea lui Horia Georgescu este o FORTARE URIASA”

Distribuie:

Publicat:

Elena Udrea a reactionat pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, dupa retinerea sefului ANI, Horia Georgescu. Fostul ministru spune ca retinerea si cererea de arestare a sefului ANI este “o fortare uriasa” si reclama inca o data ca “avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea – Kovesi”, care are un scop bine definit.

“Asa cum Elena Udrea a spus inca din 2010, la ANRP au fost foarte multe nereguli. Deci, nu ar fi deloc surprinzator ca acuzatiile la adresa lui Horia Georgescu sa fie adevarate. Pe de alta parte, retinerea lui Georgescu si inaintarea unei cereri de arestare pentru “abuz in serviciu” reprezinta o fortare uriasa. In fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea – Kovesi prin care se incearca decapitarea tuturor institutiilor importante din Romania si punerea pe pozitii a unor oameni perfect controlabili. A inceput cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul si acum avem cazul ANI. Urmeaza Senatul – cu dosare, daca nu se reuseste prin aritmetica parlamentara. Nu ar fi de mirare, sa vina randul si sefului Camerei Deputatilor. Tinta finala este schimbarea majoritatii parlamentare si inlocuirea Executivului, Puterea aparenta urmand sa fie exercitata de binomul Iohannis – PNL, controlat si el de CoKo. De aceea, liderii PNL par in acest moment intangibili.

PS. Ca sa nu fie comentarii intr-o anumita parte a presei, facem precizare ca Udrea nu il cunoaste foarte bine pe Horia Georgescu, singurele momente in care s-au intalnit au fost evenimente oficiale.”, a scris echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img