duminică, 5 mai, 2024

HOROSCOP 1 SEPTEMBRIE: Pestii vad pe cine te poti baza

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 1 septembrie 2017. Pestii vad pe cine te poti baza, cu cine pot construi si cine vrea sa le darame planurile 

Horoscop 1 septembrie 2017 – Berbec

Este o zi mai care te poate ajuta sa iti recapeti gandirea clara si sa iti modifici stilul de comunicare. Este important sa ai rabdare si sa eviti reactiile impulsive.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Taur

Esti inclinat sa refuzi ajutorul unor apropiati doar pentru ca esti convins ca nimeni nu poate face un anumit lucru mai bine decat tine. Este o impresie gresita.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Gemeni

Ai putea ajunge la concluzii negative despre rolul si locul unor apropiati in viata ta, desi ai experimentat de nenumarate ori aceste indoieli si le-ai clarificat.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Rac

Poate fi o zi cu trairi intense, dar cele mai multe dintre ele se anunta a fi negative, asa ca va trebui sa te aperi si sa iti recapeti echilibrul, cum stii tu mai bine.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Leu

Munca este principala ta preocupare in acest moment, din cauza modificarilor care vin in valuri si par sa nu se mai sfarseasca. Este important sa fii realist.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Fecioara

Ai tendinta de a masura sentimentele, de a le cantari, de a le gasi un echivalent in gesturile pe care cei dragi le fac sau nu fata de tine.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Balanta

Ai momente cand te trezesti blocat in trecut, legat cu fire invizibile de anumite esecuri. Stii ca nu iti foloseste la nimic si ca trebuie sa iti schimbi aceste ganduri…

Horoscop 1 septembrie 2017 – Scorpion

Refuzi dialogul crezand ca numai asa vei reusi sa iti aperi deciziile si alegerile de interferentele celorlalti. Problema e ca persoanele din jur interfereaza pentru ca au acest drept.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Sagetator

Te poate supara o anumita situatie sau mai multe, similare, pentru ca par sa contureze o directie de evolutie negativa a unor planuri. Este doar o impresie trecatoare.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Capricorn

Tu esti cel care poate aduce pacea si tot tu esti factorul decisiv, daca apare vreun razboi in jurul tau. Pornind de la aceste informatii, va trebui sa iti nuantezi alegerile.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Varsator

Esti mai atent la ceea ce se petrece dincolo de ochii si atentia celorlalti, dar asta nu inseamna ca viata ta s-a schimbat, asa cum ti-ai dorit.

Horoscop 1 septembrie 2017 – Pesti

Te afli foarte aproape de un moment in care vei intelege pe cine te poti baza, cu cine poti construi si cine are intentia de a darama planurile tale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img