duminică, 19 mai, 2024

Il mai tii minte pe Ghita Ciobanul?! A ramas fara bani

Distribuie:

Publicat:

Toata lumea il stie pe Ghita Ciobanu, care a devenit celebru dupa ce a aparut in reclamele pentru un furnizor de servicii de telefonie mobila, insa putini stiu faptul ca a ramas fara bani, dupa ce s-a trezit cu conturile golite dupa ce doua angajate ale bancii cu care lucra au extras abuziv circa 700.000 lei din banii clientilor.

Ghita a avut o paguba de ”doar” 4.000 lei, insa culmea e ca acesta nu si-a putut recupera paguba desi infractoarele au recunoscut furtul si au primit o condamnare la inchisoare cu suspendare, scrie Wowbiz.ro.

Frauda a fost descoperita in 2013, atunci cand DIICOT-ul a demarat ancheta in cazul disparitiei fara urma a sumei de 763.013 lei din conturile clientilor unei banci. In urma investigatiei s-a aflat ca doua angajate, una ofiter de cont si alta casier au operat fara drept in conturile clientilor. In urma scandalului, banca a achitat pagubele pentru majoritatea clientilor mai putin 17 oieri din comuna Jina, printre care si Ghoerghe Danuletiu, alias Ghita Ciobanul.

Anul trecut, Ghita si consatenii lui au actionat in instanta banca solicitand restituirea sumelor care au disparut din conturi. Culmea e ca judecatorii au dat dreptate bancii si i-au lasat pe pagubiti cu buza umflata. Ciobanii au facut insa apel iar procesul va fi reluat.

Ghita Ciobanul si Andreea au doi copii

Ghita Ciobanul si Andreea au doi copii frumosi: Andrei si Georgi care au mers deja pe munte alaturi de tatal lor ca sa aiba grija de oi. Are o gospodarie bogata si toata lumea o invidiaza pentru asta, dar numai Ghita Ciobanul si sotia sa stiu cate sacrificii fac pentru ca totul sa fie asa cum trebuie. Sotia lui Ghita Ciobanul nu s-a dat niciodata in laturi de la munca, ajutandu-si sotul in toate treburile, indiferent cat a fost de greu.

Ghita si Andreea s-au cunoscut in 2012, cand baciul era cu oile prin zona Zalaului. De cum a vazut-o, el a stiut ca ea este sufletul sau pereche. Pana sa se casatoreasca, ei au stat doi ani impreuna, iar acum formeaza o familie fericita alaturi de cei doi copii ai lor.

“Cum sa o cunosc?! Eram cu oile si atunci am intalnit-o. Apoi, ocazional am mers la ei acasa cu altcineva. I-am cerut numarul de telefon, iar prima intalnire a fost la ea acasa”, ne-a spus Ghita Ciobanul in urma cu ceva timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img