marți, 30 aprilie, 2024

Imagini scandaloase cu seful Kaufland la Aeroportul Otopeni! Este tratat ca un rege la plecarea din tara – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Iata cat plateste Kaufland pentru ca Marco Hössl, CEO-ul cunoscutei retele de hipermarketuri, sa aiba acces prin zona diplomatilor/demnitarilor si sa evite, astfel, coada din aeroportul Otopeni. 

Au aparut in spatiul public imagini cu CEO-ul Kaufland Romania, Marco Hössl, care a fost respectat ca un adevarat Boss in aeroportul Otopeni. Lui Hössl i s-a facilitat accesul prin zona diplomatilor si s-a imbarcat mai usor pentru zborul la care avea bilet, evitand sa stea la coada cu toti romanii, dar nu numai. 

La cateva ore distanta de la publicarea articolului, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a remis un comunicat pe adresa redactiei, in care a precizat ca intre CNAB si Kaufland exista un contract si ca nu s-a produs nicio ilegalitate. Astfel, pe langa costul biletelor de avion cu destinatia Germania, cunoscuta retea de hipermarketuri mai plateste, cu ocazia fiecarei deplasari a lui Marco Hössl, inca aproximativ 100 de euro. Pentru ca, vorba aia, obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Un pret probabil modic pentru compania care incaseaza peste un miliard de euro din tara noastra.

Pentru aceasta suma, CEO-ul Kaufland Romania beneficiaza de facilitati cu care sunt obisnuiti, de regula, inaltii oficiali. Marco Hössl se bucura de servicii de protocol de calitate ridicata. Are la dispozitie un insotitor care sa il conduca de la poarta pana la avion (intr-adevar, pe Otopeni nu sunt scrise directiile in germana), loc rezervat in salonul VIP, unde poate consuma bautura si mancarea inclusa conform contractului, si, daca este cazul, de transport auto pana la aeronava. 

Suma de 100 de euro per trecere din contract poate, insa, sa creasca in cazul in care CEO-ul Kaufland Romania consuma si ceva extra. In concluzie, Marco Hössl este tratat ca un rege la plecarea din tara noastra. Are parte de servicii de care se bucura, de regula, diplomatii. Astfel, Kaufland obisnuieste sa isi rasfete conducatorii, in timp ce in privinta clientilor exista controverse din acest punct de vedere. In urma cu doua saptamani, s-a iscat un scandal monstru dupa ce vloggerul “Militianul” a comandat mancare la un magazin Kaufland din Odorheiu Secuiesc, iar angajata hipermarket-ului a refuzat sa il serveasca.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img