sâmbătă, 18 mai, 2024

In cat timp da roade o cura indiferent de tipul ei

Distribuie:

Publicat:

Rabdarea a fost considerata dintotdeauna o virtute, cu atat mai mult astazi, cand ne asteptam ca dorintele noastre sa se implineasca in cel mai scurt timp. Dar pentru a se produce, unele lucruri au nevoie de timp. Este si cazul curelor. Cand incepi o cura, indiferent de tipul ei, tine minte trei lucruri:

nu te grabi sa vezi efecte inca din prima saptamana
efectele nu apar atat de repede cat ti-ai dori
invata sa ai rabdare – lucrurile bune cer timp

Tratamente pentru par

Daca vrei sa incepi un tratament naturist pentru par, nu trebuie sa ne astepti la rezultate vizibile dupa prima aplicare a unei masti. Un par sanatos incepe cu o radacina puternica, iar intarirea acesteia cere timp. Ideal este sa alegi un tratament care hraneste, intareste si totodata hidrateaza parul.

-> Cand se vede efectul? Vei observa firele acelea mici si rebele care vor creste la radacina parului. Indiferent de tratamentul naturist ales, efectul apare dupa circa trei luni.

Tratamentul impotriva celulitei

Celulita poate fi inlaturata prin masaj anticelulitic, care actioneaza in profunzime, asupra stratului de grasime.

-> Punct-cheie. Masajul se face cu o crema anticelulitica, zilnic, cel putin 30 de minute.

-> Atentie! In cazul celulitei, masajul trebuie combinat cu o dieta usoara si exercitiu fizic moderat.
-> Cand se vede efectul? Partile afectate de celulita vor incepe sa se remodeleze inca din prima luna de tratament. Daca esti perseverenta, poti pierde 1 cm in jurul coapselor si mult mai mult in jurul taliei intr-o luna.

Cura de slabire

Vrei sa scapi de tesutul adipos cat mai repede si cu efort minim. Daca dupa trei zile de regim, cantarul va arata cu 3 kg mai putin, nu inseamna ca esti mai slaba, ci ca organismul tau e deshidratat.

-> Cand se vede efectul? Daca ai dat jos 2-4 kg pana la sfarsitul lunii, inseamna ca esti pe drumul cel bun. Slabitul sanatos este un proces lent!

Cura de detoxificare

Altfel spus, ajutorul pe care noi il dam organismului pentru a scapa de toxinele acumulate in tesuturi. Exista o diversitate de cure de detoxificare, dar cea mai eficienta este una de lunga durata, care presupune adoptarea unei alimentatii usoare: fructe, legume, cereale, orez, carne alba, iaurt si multa apa.

-> Cand se vede efectul? Dupa 2-3 luni, cand observi ca pielea si tenul tau sunt mai curate, parul mai stralucitor, te imbolnavesti mai rar si ai o stare mentala pozitiva.

Catifelarea pielii prin gomaj

Iti doresti o piele fina, cu aspect mai sanatos? Pe langa alimentatie, te poti folosi si de gomaj – un procedeu cosmetic prin care se indeparteaza celulele moarte acumulate la suprafata pielii, astfel incat ea sa respire mai bine.

-> Cum se realizeaza? Exista creme speciale pentru gomaj, care se aplica pe piele printr-un masaj bland.

-> Cand se vede efectul? Chiar dupa prima aplicare. Dar pielea devine cu adevarat catifelata si stralucitoare daca ai folosit crema pentru gomaj la fiecare doua saptamani, timp de doua luni.

-> Atentie! Indiferent de tipul de ten, aplica dupa masaj un ulei hidratant!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img