marți, 30 aprilie, 2024

Karatistii juniori huseni, medaliati la Piatra Neamt – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Clubul Sportiv GOLD DRAGON FIGHT CLUB BARLAD, cu un lot de 5 sportivi din Husi (4 copii si un adult), condus de Marius Craita, a participat la Piatra Neamt la un concurs de ju-jitsu. Sportivii huseni s-au deplasat la competitie la invitatia Clubului Sportiv MUSASHI – Piatra Neamt, condus de renshi Gabriel MARES 6 DAN KYUSHOSHIN JU-JITSU.

In urma competitiei dintre cele 9 cluburi, ce au adunat aproximativ 80 de sportivi, husenii au reusit sa obtina urmatoarele premii:
– Proba KUMITE (lupta): CAVIGLIA ANDREA GIONANI – locul 1; CIORPAC GEORGE DRAGOS – locul 1; MARTA ALEXANDRU – locul 2; RADITA RAZVAN – locul 2.
– Proba KATA (lupa cu adversar imaginar), unde trebuie executate miscari energice, respiratie, timing etc.: MIHALACHE ANDREEA DIANA – locul 2.
– Proba KOBUDO (maiestria manuirii armelor traditionale japoneze): MIHALACHE ANDREEA DIANA – locul 1.

Copiii nu pot concura la proba KOBUDO… Studiul KOBUDO necesita implinirea varstei de 16 ani si detinerea minim a centurii albastre.
De mentionat este faptul ca, pe 19.11.2017, clubul a participat si la Campionatul National de Budokai – Galati, unde majoritatea sportivilor au fost din Husi si au obtinut locuri pe podium. La Galati au participat 24 de cluburi, insumand peste 300 de sportivi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img