luni, 29 aprilie, 2024

Liam Neeson, mărturisiri dureroase la 13 ani de la pierderea soției. Actorul ar fi prevestit moartea: “Scumpo, nu-ți mai revii din asta!”

Distribuie:

Publicat:

Liam Neeson este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. Deși mereu s-a bucurat de succes și a fost un om iubit, viața nu a fost tocmai roz și s-a schimbat de când soția lui a murit tragic. A știut că nu va supraviețui, dar niciodată nu a putut accepta ideea că ea nu mai este printre noi și încă o așteaptă acasă.

Accident fatal pe pârtie

Natasha Richardson a avut parte de un sfârșit tragic, în urmă cu 13 ani. Marea actriță a murit în urma unui accident pe pârtie, despre care nu s-a gândit că ar fi fatal. A mers alături de unul dintre fiii săi la stațiunea de schi Mont Tremblant din Quebec, Canada, unde a urcat pe pârtie, deși nu știa să schieze.

S-a dezechilibrat și s-a lovit tare la cap, dar la sosirea ambulanței, a refuzat să se ducă la spital, pe motiv că se simte bine și se va recupera rapid. Ea chiar l-a sunat pe actor din camera de hotel și râdea de această întâmplare, fără a se gândi că, două zile mai târziu, avea să nu se mai trezească niciodată și să lase în urmă o familie îndurerată.

Liam Neeson a știut că soția lui va muri

Natasha a ajuns, ulterior, la spital, unde a viztat-o și Liam. Acesta i-a spus că nu o să mai scape cu viața după această căzătură și simțea că i-a sosit sfârșitul soției sale.L iam Neeson a decis deconectarea de la aparate a soției sale, care a salvat trei vieți, organele el ajungând la persoanele care aveau mare nevoie de ele. Astfel, marele actor a simțit că soția lui încă trăiește.

“M-am dus la ea și i-am spus că o iubesc și i-am zis: «Scumpo, nu-ți mai revii din asta, te-ai lovit la cap»”, a spus el.

Niciodată nu a putut accepta ideea că ea nu mai este și, chiar și după 13 ani, încă o mai așteaptă să vină acasă. Actorul nu a putut trece niciodată peste decesul soției sale, care l-a făcut cel mai fericit bărbat în cei 16 ani de căsnicie, în care amândoi au învățat ce este iubirea adevărată. I-a rămas fidel toată viața și de când aceasta l-a părăsit a ales să stea departe de lumina reflectoarelor.

“Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi pe cineva pe care îl iubești. Soția mea a murit pe neașteptate. Ea mi-a adus atât de multă bucurie. Ea a fost totul pentru mine. Acei 16 ani în care am fost soțul ei m-au învățat cum să iubesc necondiționat. Trebuie să ne oprim și să fim recunoscători pentru soții noștri. Pentru că, într-o zi, când îți vei ridica privirea din telefon, ei nu vor mai fi acolo”, a mărturisit actorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img