luni, 29 aprilie, 2024

Mihaela NACU, noul presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul PNL HUSI

Distribuie:

Publicat:

Femeile liberale din municipiul Husi si-au ales conducerea pe urmatorii ani. Mihaela NACU, cea care a coordonat activitatea Organizatiei de Femei PNL Husi in ultima perioada, si-a confirmat un mandat in functia de presedinte, ea neavand contracandidate. La eveniment au participat, ca invitati, Ida Adnana Bunescu, presedinta organizatiei de Tineret PNL Vaslui; Carmen Bularda – candidata pentru presedintia Organizatiei de Femei PNL Vaslui la nivel de judet; Alexandru Nechifor – presedintele PNL Husi.

La sedinta desfasurata la sediul PNL Husi, de pe Bulevardul 1 Mai, au participat duminica, 29 octombrie, si, conform convocatorului, zeci de membre liberale, care au votat.

Mihaela Nacu crede cu desavarsire in ideologia Partidului National Liberal si este de parere ca implicarea partii feminine in politica, pe plan local, judetean sau national, constituie un avantaj. Ea promite implicare maxima si identificarea problemelor cu care se confrunta femeile din urba huseana.

“Sunt onorata sa fiu alaturi de dumneavoastra, sunt cu mintea si inima pentru redarea identitatii organizatiei de femei. Acest lucru se poate realiza numai prin reconstructia imaginii publice a organizatiei noastre si promit ca acesta sa fie primul meu obiectiv in calitate de presedinte. Consider ca obiectivul nostru central ar trebui sa fie cresterea increderii electoratului in ideea de femeie politician, femeie candidat. Sunt adepta mesajului pozitiv in politica si nu a dinamitarii unei idei sau a unui proiect, fara a oferi o alternativa.

Femeile s-au dovedit o forta cheie in ultimii ani, prin entuziasm, daruire si efort neconditionat si au reusit prin perseverenta lor sa aduca elemente de schimbare, de promovare, sa le prezinte in plan local si chiar national. Am intrat in politica pentru ca vreau sa fiu de folos oamenilor si pentru ca eu cred ca ii pot ajuta. Nu cred in schimbarile care se produc singure. Cred in puterea omului de a schimba lucrurile si cred ca binele invinge mai devreme sau mai tarziu. Cred ca un om politic are un contract cu cetateanul, contract pe care trebuie sa il respecte si sa realizeze proiectele pentru care acesta i-a dat votul.

Eu cred ca, la fel ca si tinerii, si femeile trebuie sprijinite ca sa intre in politica, pentru ca doar intrand in politica si fiind active pot sa demonstreze calitatile pe care le au. Am o mare admiratie pentru toate femeile care au reusit sa faca ceva in societate. Stiu ca le-a fost mai greu ca barbatilor, in primul rand pentru ca a trebuit sa gaseasca echilibrul intre viata profesionala si rolul lor in familie. Voi lupta pentru valorile Partidului National Liberal si voi depune tot efortul pentru a dezvolta organizatia de femei locala. Va multumesc“, a declarat Mihaela NACU, presedintele Organizatiei Locale de Femeie din cadrul PNL HUSI.

Ida Adnana Bunescu, presedinta judeteana a Organizatiei de Tineret al PNL Vaslui, prezenta in cadrul festivitatii, a asigurat-o pe doamna Mihaela Nacu de tot sprijinul organizatiei de tineret liberal. Totodata a felicitat-o si i-a urat mult succes in activitatile pe care le va intreprinde.

“Salut cu incredere alegerea doamnei medic Mihaela Nacu, in functia de presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul PNL Husi. Sunt ferm convinsa de faptul ca doamna Mihaela Nacu se va implica activ in viata sociala din municipiul Husi. O asigur pe doamna presedinta de tot sprijinul tineretului liberal. Sunt deschisa oricarei discutii si am convingerea ca, impreuna cu dumneai si toate doamnele liberale din zona municipiului husean, vom reusi sa ne facem auzite ideile liberale. Ii doresc mult succes si ii multumesc, in acelasi timp, ca este alaturi de noi in cladirea si consolidarea Partidului National Liberal.” afirma Ida Adnana Bunescu- presedintele TNL VASLUI

Alexandru Nechifor, presedintele Organizatiei Partidului National Liberal – filiala Husi, a felicitat-o pe doamna Mihaela Nacu pentru ocuparea functiei de presedinte in cadrul Organizatiei de Femei din cadrul PNL Husi, asigurand-o de toata disponibilitatea sa.

“Pas cu pas, Organizatia Partidului National Liberal – filiala Husi isi consolideaza pozitia. Avem o noua presedinta a Organizatiei de Femei, o doamna care zilnic se intalneste cu zeci de persoane si este la curent cu problemele lor. Cred cu tarie ca doamna Mihaela Nacu va fi o persoana activa in organizatia noastra. Ii doresc mult succes, spor la munca si o asigur de tot sprijinul partidului nostru. Impreuna vom organiza actiuni comune, care vor avea drept scop rezolvarea si identificarea problemelor din mediul in care convietuim.” declara Alexandru Nechifor – presedintele PNL HUSI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img