duminică, 5 mai, 2024

O lingurita de otet de mere inainte de culcare poate face minuni pentru sanatate!

Distribuie:

Publicat:

O lingurita de otet de mere inainte de culcare poate face minuni pentru sanatate! Nu vei mai renunta la acest obicei dupa ce vei afla despre toate beneficiile! Numerosi experti in nutritie recomanda o lingurita de otet de mere inainte de culcare, cu efect de intarire a imunitatii si tratarii a diferitelor afectiuni. Azi o sa aflam impreuna despre toate beneficiile consumului de otet de mere:

Pierderea in greutate
Studiile arata ca lipsa unui somn adecvat se afla in stransa legatura cu obezitatea. Otetul de mere previne acumularea de grasime. Intr-un studiu, s-a descoperit acest fapt prin reducerea abilitatii corpului de a transforma amidonul din paste si orez, in calorii.
De asemenea, este cunoscut faptul ca, otetul de mere poate reduce din apetit. Acest lucru se realizeaza datorita unui ingredient activ denumit pectina, care face creierul sa fie satisfacut mult mai rapid. Asadar, daca nu te poti abtine sa iei o gustare chiar inainte de culcare, otetul de mere te poate ajuta sa renunti la acest obicei. Amesteca 1 lingurita de otet de mere cu apa si consuma cu o jumatate de ora inainte de culcare. Adio sughituri. Gustul acru al otetului de mere suprastimuleaza nervii gatului care cauzeaza sughitul. Trebuie doar sa iei rapid o lingurita de otet. Tratament pentru durerile in gat. Bacteria responsabila de infectiile in gat nu poate trai in mediu acidic creat de otetul de mere. In plus, acesta contine o serie de proprietati anti-bacteriene. Cu 1 ora inainte de culcare, ia o lingurita de otet de mere. Jumatate de ora mai tarziu, mai ia o lingurita si una chiar inainte sa te bagi in pat. Elibereaza nasul infundat. Nu poti sa te odihnesti din cauza alergiilor? Apeleaza la otetul de mere. Aceste contine vitaminele B1, B2, A si E, precum si potasiu, magneziu. Toate acestea lucreaza impreuna pentru a subtia si elimina mucusul de la nivelul sinusurilor.
Amesteca o lingurita de otet de mere cu un pahar de apa si bea chiar inainte de culcare. Tratament pentru reflux acid. Refluxul acid are loc atunci cand ai prea putin acid in stomac. Cantitatea mica existenta, in efortul de a-si face treaba poate ajunge pana in esofag. Otetul de mere echiibreaza aciditatea stomacului, reducand revarsarea aciduluo. Amesteca 1 lingurita de otet de mere cu un pahar mare de apa si bea cu o ora inainte de culcare.

Reducerea crampelor la picioare din timpul noptii. Daca ai des crampe musculare la picioare pe timpul noptii, acest fapt se poate datora lipsei de potasiu din organism.. Din fericire, otetul de mere contine o cantitate necesara de potasiu care va restabili echilibrul din corp. Amesteca 2 lingurite de otet de mere cu un pahar mare cu apa calda si bea in fiecare noapte, inainte de culcare.

Scade nivelul zaharului din sange
A doua cauza majora a insomniilor este nivelul prea mare al zaharului din sange. Acesta opreste corpul din a intra in stadiul de metabolizare a grasimilor, necesare pentru un somn bun.
Otetul de mere luccreaza pentru a reduce nivelul zaharului din sange prin cresterea sensibilitatii insulinei.
Ia 2 lingurite de otet de mere inainte de culcare, in fiecare seara. Daca suferi de diabet, mai bine ceri sfatul medicului, inainte de a lua acest tratament.

Reduce durerea de stomac
Ai incercat vreodata sa adormi cu un discomfort al stomacului? Este aproape imposibil, dar nu si daca utilizezi otet de mere. Amesteca 1 cana de apa calda cu lingurita de otet de mere organic si bea inainte de culcare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img