duminică, 28 aprilie, 2024

Printesa Charlotte a scos limba in fata unor oameni care ii faceau cu mana. Cum a reactionat Kate Middleton

Distribuie:

Publicat:

Printesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, in varsta de patru ani, a facut sa rada publicul adunat la o competitie de yachting, dupa ce si-a scos limba in fata oamenilor, in loc sa il salute. Kate Middleton s-a aratat surprinsa de gestul fiicei sale si a zambit.

Printesa Charlotte (4 ani) si fratele ei mai mare, George (6 ani), s-au aflat in tribune pentru a-si sustine parintii, Printul William si Kate Middleton, care au participat in competitia desfasurata in largul coastelor insulei Wight. Chiar si cu sustinerea din partea familiei, ducii au terminat pe locurile 3 (William) si 8 (Kate), intrecerea fiind castigata de cunoscutul prezentator TV Bear Grylls, scrie Daily Mail.

Ramas fara dintii de lapte si imbracat intr-un costum marinaresc, Printul George a zambit publicului, in timp ce sora lui a scos limba in fata oamenilor. Ducesa de Cambridge s-a aratat surprinsa de gestul fiicei sale si a zambit.

Nu este prima data cand Printesa Charlotte iese in evidenta intr-un mod amuzant, citeaza Mediafax. In luna iulie 2018, in timpul botezului fratelui ei mai mic, Printul Louis, Charlotte le-a spus jurnalistilor adunati la Capela Regala de la Palatul St James ca nu sunt 'invitati' la eveniment. In acel moment ea era tinuta de mana de tatal ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img