duminică, 19 mai, 2024

Raluca Dragoi a fost batuta cu bestialitate! Caz socant in lumea manelistilor!

Distribuie:

Publicat:

Caz socant in lumea manelistilor! Una dintre cele mai apreciate artiste a fost batuta cu bestialitate la un eveniment la care a fost invitata sa cante.

Raluca Dragoi, una dintre cele mai apreciate artiste din lumea manelistilor, caci despre ea este vorba, a trecut recent prin cel mai dificil moment din viata. In aceasta dimineata, in jurul orei patru, cantareata si sotul ei au fost batuti cu bestialitate de mai multi barbati ce participau la o nunta la care ei au sustinut o cantare. In timpul prestatiei, mai multi invitati au inceput sa-i aduca injurii, iar Raluca a luat decizia de a inceta cantarea, imediat spiritele s-au inflamat, iar de la injuraturi si pana la o bataie in toata regula nu a mai fost decat un pas.

”Am fost batuta, talharita si jefuita. Am fost invitata la un eveniment langa Bolintin, acolo unde am cantat. In timpul cantarii mai multi invitati au inceput sa ma injure si de aici a inceput totul. Eu m-am oprit si dupa l-au lovit pe sotul meu. Am iesit afara sa discutam, iar acolo am fost batuta cu bestialitate de cinci barbati, am incercat sa imi feresc fata ca sa nu ma desfigureze. Mi-au luat bijuteriile si banii toti banii pe care i-am primit”, a declarat Raluca, citata de cancan.ro.

Imediat ce a scapat din mainile agresorilor, artista a fost transportata de urgenta la un spital din Capitala, unde medicii i-au acordat primul ajutor. In urma agresiunii, artista s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral si cu mai multe vanatai.

”O sa depun plangere la Politie. I-am indentificat pe agresori si urmeaza sa demarez demersurile legale. Florin Ursaru, baiatul lui si inca trei barbati m-am batut cu bestialitate”, ne-a mai spus artista

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img