luni, 29 aprilie, 2024

Realizarea primaritei vasluiene de la Arsura : și-a turnat asfalt in fata magazinului ce apartine familiei sale – FOTO

Distribuie:

Publicat:

BATE VÂNTUL SCHIMBĂRII LA ARSURA, județul Vaslui .  Oamenii locului sunt sătui de actuala primărița Antoneta Butnaru care in cârdășie cu secretara Primăriei Comunei Arsura, conduc lucrurile ca pe propriile moșii .  

Antoneta Butnaru, o primărița care a câștigat mandatul candidând din partea liberalilor peneliști, a ajuns acum sa îl idolatrizeze pe șeful județului Vaslui, in speța Dumitru Buzatu, șeful PSD. La nivel de implicare in comunitate, primărita, conform sătenilor este total absenta . In cei patru ani de mandat, aceasta nu a reusit decât sa toarne 1,8 kilometri de asfalt, care culmea, trec prin fata magazinului alimentar din localitate care aparține familiei acesteia . Gurile rele vorbesc despre faptul ca primărița, in fiecare dimineata, când ar trebui defapt sa fie la primărie și sa rezolve treburile administrative, aceasta este de găsit chiar la magazinul alimentar .

In plină pandemie, cotidianul Buna Ziua Vaslui, a primit un mesaj dramatic din partea unui cititor in care ne informeaza despre faptul ca in localitatea Mihail Kogălniceanu din comuna Arsura, bătrânii stau de la începutul stării de urgenta, fără pâine ori alte alimente . Reporterii bzv.ro, s-au deplasat in zona și au descoperit o realitate cruda. Bătrânii din putinele locuințe de acolo, lăcrimau, spunând ca nimeni de la primărie nu a venit măcar sa vadă dacă mai trăiesc .
A doua zi, bzv.ro împreuna cu o mana de oameni inimoși a împărțit in localitate, pâine proaspăta, ulei, zahăr, lapte etc, alimente de uz zilnic.

Primărița fără realizări, se bazează pe autoritatea asistentei comunitare din sat și pe postul de poștaș pe care îl are soțul sau, acesta fiind considerat in zonele rurale ca fiind un agent electoral suprem .  

In edițiile următoare va vom informa cu alte acțiuni ale primăriței Antoneta Butnaru, edilul cu zero realizări dar cu speranțe spre un nou mandat .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img