joi, 29 februarie, 2024

Sfaturile unei asistente medicale, care fac inconjurul internetului: “Hai sa invatam ca nu totul e pe bani, si ca mainile mele fac mai mult decat daca tin o sticla de Jager!”

Distribuie:

Publicat:

O cheama Ioana, locuieste in Bucuresti, este asistent medical si le-a raspuns tuturor celor care se intreaba, si au intrebat-o, de ce munceste pentru bani atat de putini, de ce a ales sa ajute oameni, in loc sa sparga banii si ficatul in cluburi, de ce practica aceasta meserie. Pentru cei care nu au cum sa o inteleaga, mesajul tinerei ar putea fi o adevarata lectie de viata, pe care, poate, in cele din urma ar putea-o pricepe daca ar face un mic pas, iesind din zona docila a noii damblale sociale, care implineste viata superficial, prin niste principii enuntate in special in mediile de socializare, dar niciodata urmate cu adevarat.

 

ata de ce, Ioana, asistent medical pe ambulanta, isi iubeste meseria…

Mesajul unei asistente de pe ambulanta, postat pe contul de Facebook

”Salut! Io, pe numele da botez mi-s Ioana. De doi ani de zile, in loc sa-mi sparg banii si ficatul prin cluburi, sparg idei preconcepute si-mi dau mie mai multe sanse printre eroi.

In acesti doi ani am primit de sute de ori urmatoarele intrebari :

” – Faci si tu ceva bani?”

” – Alta treaba nu ai ? ”

” – La ce te ajuta sa muncesti 12 ore fara pauza, doar ca sa le fie altora mai bine ?”

” – Ce treaba are ambulanta cu teatrul ?”

si pentru a mia oara… ” – La ce te duci daca nu te plateste, macar acolo asa de o cafea ?!”

Hai sa va zic cum sta treaba.

Din punctul meu de vedere, daca ceva te atrage si-ti place de mori… just DO IT. Doi la mana, eu castig aici lucruri care nu pot fi cumparate cu banii aia ” de cafea”.

Vezi si: Pedeapsa aspra pentru asistenta sefa a rectorului UMF Iasi. Ea s-a laudat ca are inregistrari compromitatoare cu prof. dr. Viorel Scripcariu

Nu va dati seama cat cantareste o strangere de mana a unui pacient care nu poate vorbi pentru ca-si tine lacrimile-n frau. Sunt niste lucruri dincolo de ce poti sa-ti imaginezi asa din postura de civil.

Si nu in ultimul rand, eu la ambulanta ma simt ca acasa, si casa asta nu tine de loc. Tine de oameni si fapte REALE.

Hai sa invatam ca nu totul e pe bani, ca un om in plus la un eveniment major este AUR, si ca mainile mele care ajuta la transportarea pacientului prin zapada de un metru, pe un drum impracticabil, la minus 20 de grade, fac mai mult decat daca le folosesc la tinutul sticlei de jager. Ca idee, hai sa fim de folos, cumva….”,  a scris Ioana pe contul de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img