marți, 30 aprilie, 2024

Silviu Prigoana si sotia lui, nasi pentru un cuplu celebru din Romania! Primele imagini de la nunta

Distribuie:

Publicat:

Un vlogger celebru din Romania ss-a casatorit in acest weekend, iar nas de cununie i-a fost nimeni altul decat Silviu Prigoana, o prezenta tot mai rara in spatiul public.

Marian Ionescu – Mariciu – este un vlogger cunoscut de internautii din Romania pentru vlogul sau in care ne arata cate o zi din viata lui. Recent a ajuns la peste 500 de episoade zilnice de vlog.

Acesta a facut marele pas si s-a casatorit cu aleasa inimii lui, Georgiana. Nunta a fost un adevarat show, toti invitatii s-au distrat pana in zori, iar nasii de cununie au fost Silviu Prigoana si iubita lui.

”Ne-am distrat atat de tare la nunta noastra, ca ne vine sa mai facem una”, a spus vloggerul Mariciu.

Cum a ajuns Mariciu atat de popular pe internet? Dintr-o greseala, la bere cu baietii.

„Pur si simplu, literalmente la o bere cu Ariel Constantinov si Adrian Anghel, doi baieti din blogosfera si pentru o perioada din vlogosfera… Ne-am dus intr-o zi la Ariel acasa, am insirat niste berici si ne-am gandit ca vrem sa facem video, dar intrebarea era „ce ar trebui sa facem pe video” si dupa mai multa analiza ne-am gandit „hai sa ne filmam vietile de zi cu zi, pentru ca, noi fiind bloggeri, aveam si parte de multe evenimente, multe intamplari. Brandurile veneau in viata noastra si ziceau: Mariciule, uite, ce ar fi sa te duci la Electric Castle cu avionul si filmezi castigatorii, sa mergi cu Uber Jet si multe altele. Se intampla chestii spre deosebire de un om normal, cu un job de la 8 la 6 si atat! Am si eu job de la 8 la 6, dar… sunt si blogger si vlogger, incerc sa le impart pe toate, dar de la asta am pornit, ca avem niste vieti mai agitate si putem sa le filmam zilnic”, a povestit el pentru un interviu acordat ziarului Adevarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img