sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Tanara cu spirit civic din Barlad – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui încurajează actele civice şi mulţumeşte cetăţenilor care înţeleg să fie corecţi şi să contribuie la bunul mers al societăţii. Aducem în atenţie un caz în care o tânără de 23 de ani, din Bârlad, a ales să procedeze corect şi să facă demersuri pentru a restitui un portmoneu găsit în zona unui centru comercial.

La data de 2 septembrie, o femeie în vârstă de 62 de ani, din Băcani, județul Vaslui s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Bârlad unde a sesizat că, în imprejurări necunoscute, și-a pierdut portmoneul în parcarea unui centru comercial din Bârlad.
Portmoneul în care se aflau documente, înscrisuri și bani a fost găsit de o tânără care a încercat să intre în contact cu proprietarul lansând un apel pe o rețea de socializare. Ulterior, aceasta s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru a-l preda organelor de poliție.

Bunul găsit a fost restituit de către polițiști proprietarei care nu mai spera în recuperarea banilor şi documentelor, fiind plăcut surprinsă şi impresionată de fapta tinerei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img