duminică, 28 aprilie, 2024

UPDATE : VERONICA, FETIŢA DE 11 ANI DISPĂRUTĂ IN VASLUI, A FOST GĂSITĂ! RUDELE COPILEI ȘI-AU FĂCUT CRUCE CAND AU AUZIT UNDE ERA

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 16:27

După zeci de ore de căutări și rugăciuni, salvatorii din Vaslui au reușit să o găsească în viață pe Veronica, fata de 11 ani care a dispărut noaptea trecută de acasă. Toți cei implicați în acest caz emoționant și-au făcut cruce atunci când au aflat cum a fost descoperită copila. În cadrul unui interviu, tatăl adolescentei a povestit că soţia lui a fugit în Moldova și că atunci când Veronica a plecat de acasă, ea nu a luat bani. 

Veronica Pricop a stat mai bine de 12 ore ascunsă într-un tufiş, potrivit observator. La un moment dat, ei i s-a făcut foame și a mers la o vecină din sat. Polițiștii vasluieni au găsit-o la adresa femeii. Peste 150 de poliţişti, jandarmi, pompieri militari, dar şi locuitori ai comunei Bălteni la operațiunea de căutare a fetiței de 11 ani, Cătălina Veronica Pricop. (Reduceri mari la jocuri PC)

UPDATE:

Dragi părinţi… vă iubesc… îl iubesc şi pe fratele cel mic… dar dacă mama nu vine până vineri…o să vina la înmormântare". Asta a scris Veronica, o fetiţă de 11 ani din comuna vasluiană Bălteni, înainte să dispară de acasă.

Reamintim că poliţia din Vaslui este în alertă, după ce Cătălina Veronica Pricop a plecat ieri de acasă şi nu s-a mai întors.

Zeci de poliţişti şi localnici o caută, la această oră, pe fata de 11 ani. 

Dispariția minorei a fost sesizată de tatăl acesteia.

Bărbatul a precizat că fetița a mers la culcare împreună cu cei doi frați ai săi la ora 20.30, iar în jurul orei 00.30 a constatat lipsa acesteia.

Din primele informaţii, mama fetei este plecată în Republica Moldova de nouă zile.  

 

STIRE INITIALA: O minoră  în vârstă de 11 ani, din comuna Bălteni, a plecat de acasă, fără a mai reveni până în prezent.

În ziua de 12 iunie a.c., PRICOP VERONICA CĂTĂLINA, în vârstă de 11 ani, din comuna Bălteni, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Dispariția minorei a fost sesizată de tatăl acesteia, care a precizat că fetița a mers la culcare împreună cu cei doi frați ai săi la ora 20.30, iar în jurul orei 00.30 a constatat lipsa acesteia. În locuință a fost găsit un bilet de rămas bun adresat de către minoră mamei.

Semnalmente: înălţime aproximativă 1,60 m,  constituţie atletică, păr lung, blond, fără semne particulare. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte de la momentul dispariției.

În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați SNUAU 112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img