marți, 30 aprilie, 2024

VAMA ALBITA: Fals depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un cetatean roman care a prezentat la controlul de frontiera un document fals pentru autoturismul pe care il conducea.
 
In data de 02 septembrie, in jurul orei 14.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul roman Gheorghe B., in varsta de 45 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes-Benz, inmatriculat in Franta.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul prezentat la control nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals. ”  declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

In legatura cu cele constatate, barbatul a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca documentul prezentat la controlul de frontiera este fals.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img