duminică, 28 aprilie, 2024

VASLUI:Se cauta arbitri!

Distribuie:

Publicat:

Comisia Judeteana a Arbitrilor ii asteapta pe vasluieni sa participe la un nou curs de formare a arbitrilor de fotbal. Conditiile de inscriere-admitere sunt urmatoarele: cetatean roman sau cetatean strain cu domiciliul legal stabilit in Romania; jucator sau fost jucator de fotbal, dar nu numai – persoana sportiva, cu dorinta, motivatie si aptitudini pentru calitatea de arbitru, sanatate corespunzatoare, fara contraindicatii medicale, conduita exemplara in societate, fara condamnari penale, absolvent al invatamantului gimnazial, liceal sau superior, varsta minima 14 ani, varsta maxima 22 de ani.

Dosarul de inscriere trebuie sa contina: cerere individuala, doua fotografii tip buletin; adeverinta medicala apt pentru efort fizic, plus inaltime, greutate; adeverinta de la unitatea scolara/liceu – pentru elevi sau copie diploma de bacalaureat pentru absolventii de liceu sau adeverinta de la unitatea de invatamant superior; cazier judiciar si copie dupa CI.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF), din incinta Salii Sporturilor. Termenul limita de inscriere este data de 19 decembrie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img