sâmbătă, 25 mai, 2024

Informatii socante facute publice de jurnalistul TOLONTAN

Distribuie:

Publicat:

Dezvaluirile de la Spitalul Malaxa din Capitala scot la iveala modul in care fostul manager al spitalului, Florin Secureanu, a folosit dupa bunul plac fondurile institutiei.

In timp ce milioane de romani platesc contributii pentru spitalele publice, managerul spitalului Malaxa foloseste acesti bani ca sa-si opereze pilele in privat.

Intr-un nou material publicat pe site-ul sau, tolo.ro, jurnalistul Catalin Tolontan arata cum Secureanu a decontat cu banii de la Malaxa operatii efectuate de asa-zisa lui „nepotica” si a platit chiar o interventie chirurgicala la o clinica privata pentru matusa iubitei lui.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti dimineata, ca a luat decizia de a il demite pe directorul spitalului Malaxa, Florin Secureanu.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcatalintolontan%2Fposts%2F1233200266741724&width=500″ width=”500″ height=”543″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true”></iframe>

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img