miercuri, 15 mai, 2024

Adevaratul motiv pentru care Kanal D a renuntat la Bianca Dragusanu. Tradare, tradare, dar sa stim si noi!

Distribuie:

Publicat:

Oficial, motivul „despartirii” dintre Bianca Dragusanu si postul Kanal D, la care prezenta emisiunea „Te vreau langa mine” a fost ca blonda vrea ” a dedice mai mult timp fiicei sale si propriilor afaceri”. In realitate, decizia a fost luata de conducerea postului mentionat.
   
De ce au dat-o afara de Bianca Dragusanu?

Sa urmarim firul povestii, spus de surse de incredere.

In luna mai, Victor Slav, angajat al aceluiasi post de televiziune, a anuntat conducerea ca el si Bianca s-au despartit, urmand ca in scurt timp sa se mute din apartamentul ei. Kanal D a inceput sa gandeasca o strategie prin care sa faca publica situatia, fara a afecta imaginea vreunuia dintre ei.

Nici n-au apucat departamentele de comunicare sa se apuce de lucru, ca informatia „s-a scurs” pe piata, intr-un cu totul alt loc decat postul care gazduia emisiunile celor doi. Potrivit informatiilor celor din Kanad D, Bianca ar fi fost cea care le-ar fi spus unor amici din presa despre noul ei statut.

In ciuda supararii, conducerea Kanal D a trecut peste „incident”. I-a chemat atat pe Bianca, cat si pe Victor Slav la discutii, rugandu-i deopotriva sa transmita din timp daca exista schimari in viata lor. Fiind vorba despre vedete de-alea postului, imagina lor trebuia gestionata de departamentele de comunicare.

S-au strans maini, s-au facut promisiuni.
Dupa trei zile a explodat bomba. Ca si prima oara, in alta parte decat la Kanal D. Bianca Dragusanu a iesit in lume, intr-un loc expus, despre care stia ca e „survolat” de paparazzi, alaturi de noul ei iubit, Tristan Tate.

Explicatiile blondei n-au mai stat si de aceasta data in picioare in fata conducerii Kanal D. Concluzia finala a fost ca Bianca a tradat postul unde lucreaza. De aici…consecinta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img