sâmbătă, 25 mai, 2024

DRIC 2 si DRIC 3- Bataia de joc a alesilor huseni

Distribuie:

Publicat:

Se intampla in Husi, in anul 2014. Zeci de locuinte stau in bezna, fara energie electrica, dar cu multe promisiuni de la mai marii municipiului Husi.

Zeci de persoane au primit terenuri pe care si-au construit case, in Cartierele Dric2 si Dric3, nu exista curent electric sau vreo alta utilitate. Oameni traiesc ca in evul mediu la lumina lumanarii de aproximativ 2 ani de zile. Copiii isi fac temele la lumina lumanarii sau in dreptul sobei pentru a putea vedea sa scrie. Pentru aceste persoane, masina de spalat, fierul de calcat sau frigiderul sunt doar niste accesorii de lux.

Au venit in sedintele Consiliului Loca, l dar au fost amagiti de fiecare data.

Cetatenii care locuiesc in municipiul Husi in cele doua noi cartiere de la periferia municipiului au mers de “n” ori in sedintele de Consiliu Local pentru a cere explicatii atat edilului, cat si consilierilor locali. Insa nu au primit nimic concret, acestia fiind amagiti cu doar cateva vorbe.

In continuare zeci de tineri isi construiesc locuinte in cartierele noi create la periferia municipiului husean, insa multi dintre ei au renuntat sa mai investeasca bani, deoarece sunt ferm convinsi ca va trece si anul 2014, daca nu si anul 2015 si locuintele cetateniilor cartierelor Dric2-3 tot nu vor fi conectate la alimentarea cu energie electrica.

Cotidianul Buna Ziua Vaslui va merge in cursul zilei de astazi la primarul Ioan Ciupilan pentru a-i cere un punct de vedere oficial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img