sâmbătă, 27 aprilie, 2024

CONSILIERII „ COPY-PASTE” BARLADENI.

Distribuie:

Publicat:

Dacă in timpul ședințelor de Consiliul Local , consilierii social-democrați se comporta ca niște „ soldăței” , adică sunt foarte disciplinați, nici de aceasta data nu au făcut excepție! Si-au completat raportul de activitate conform legii.                                    Adică individual, nu in grup, chiar dacă sunt o „ echipa” așa cum a declarat viceprimarul Miron Feraru. Cu mărețe realizari la activ toți cei zece consilieri au făcut copy-paste unul de la celălalt, singurele date modificate fiind comisiile din care fac parte si semnăturile! Toți s-au opus la aceleasi proiecte, toți au avut aceeași inițiativa ( Pomohaci, patinoar ,etc). Pentru cei curioși va punem la dispoziție linkul http://www.primariabarlad.ro/?page_id=201.
Nici cu cei liberali nu ne este rusine. Si la ei funcționează se pare , extrem de bine , imprimanta. Excepție fac Ardeleanu Mihai si cu Pascaru Costel ( cel mai nou consilier). Aceștia si-au completat rapoartele in stilul lor, adică ce au făcut exact. Nu aceeași fraza scrisa obsesiv” am sustinut proiectele domnului primar”.Despre intalnirile  cu alegătorii toți au scris! Cu cerneala invizibila.                                                                               

„DUMNEAVOASTRĂ SUNTEȚI UN DULCE. RAPORTUL ESTE AMAR”.                        La un an de mandat primarul bârlădean si-a prezentat raportul. Dacă pentru contribuabili acesta a ales ca mijloc de promovare rețeaua de socializare si site-ul Primariei, pentru consilierii locali a scos o broșurica frumos colorata si cu poze. Realizările acestuia sunt expuse alături de cele pe care intenționează sa le realizeze, un fel de „ borș rusesc”.                                                                                                  Astfel, au fost finalizate lucrările de canalizare (cămine și racorduri) și asfaltare, dar și a celor aflate în curs de execuție din cadrul proiectului „Extindere rețea canalizare menajeră în cartierele Munteni și Podeni”. S-au executat sau sunt în curs de execuție rețelele de pe 27 de străzi dintre cele 73 incluse în proiect, 13 fiind finalizate.
S-au efectuat lucrări de canalizare pentru cinci familii de pe strada Gheorghe Emandi – care nu au fost cuprinse în proiectul Consiliului Județean și al Aquavas – reabilitarea conductelor de canalizare la Podul Verde în vederea evitării deversărilor menajere în pârâul Valea Seacă, decolmatarea și reparațiile colectorului industrial de la Stația de Epurare până în strada Ardeal. Raportul poate fi citit aici: http://www.primariabarlad.ro/wp-content/uploads/2017/08/RAPORT-ACTIVITATE-PRIMARUL-MUNICIPIULUI-BARLAD-DUMITRU-BOROS-.pdf                                                                           Edilul șef le-a mulțumit consilierilor pentru faptul ca au sustinut si au votat aceste proiecte declarând ca „ am făcut dar nu cat se așteptau cetățenii”. Cel mai nemulțumit de primar a fost social -democratul Constantin Galea. Acesta i-a spus lui Boros „ cunoasteti filmul „ dulce si amar”? Dumneavoastră sunteți un dulce dar raportul este amar” a ținut sa ii împărtășească Galea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img