duminică, 5 mai, 2024

Cosmin Seleși, dezamăgit de litoralul românesc. Ce spune prezentatorul TV, după vacanța în Thassos

Distribuie:

Publicat:

Cosmin Seleși este profund dezamăgit de vacanțele de pe litoralul românesc, motiv pentru care alege să se relaxeze în străinătate. Ei bine, prezentatorul TV a povestit totul despre vacanța în Thassos. 

Cosmin Seleși se numără și el printre vedetele din țara noastră care au ales să își petreacă vacanța de vară în Grecia, iar de curând s-a întors din Thassos. Ei bine, prezentatorul TV a povestit cum a fost acolo, dar și de ce este dezamăgit de litoralul românesc.

De ce este Cosmin Seleși dezamăgit de litoralul românesc

Cosmin Seleși nu vrea să-și mai petreacă concediul de vară pe litoralul românesc, asta pentru că afirmă că nu-și permite. În țara noastră, prețurile au crescut foarte mult, iar acesta este motivul pentru care el alege să plece în vacanță în Grecia.

„Chiar dacă sună ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care… eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece… înnebunesc. Ți-o aduce și după o oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc. De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a spus prezentatorul TV, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Ce spune prezentatorul TV, după vacanța în Thassos

De asemenea, Cosmin Seleși mai precizează că alege plajele din Grecia, locația Thassos, deoarece aici are șezlong asigurat pe plajă, hotelurile sunt extrem de drăguțe, iar la ora 23 se închide tot.

„De ce aleg Grecia de ani buni? Înainte de Grecia am ales Bulgaria, pentru că copiii mei erau mititei, m-am dus vreo 4-5 ani. Tudor era mic, după aia a venit și Ilinca. M-am dus la Albena, o stațiune închisă, are toate resorturile. La ora 23 se închide absolut tot. Ai șezlongul tău pe plajă. Hotelurile sunt foarte drăguțe, eu, de obicei, aleg hoteluri demipensiune, nu hotel all inclusive. Pentru că înnebunesc, nu-mi place când vin, își cumpără cu roaba, își iau mâncare și așa…”, a mai declarat Cosmin Seleși.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img