duminică, 2 iunie, 2024

CRBL a facut anuntul dupa zece ani de casnicie: ”Spre rusinea mea…”

Distribuie:

Publicat:

CRBL a facut anuntul dupa zece ani de casnicie. Fanii au ramas uimiti cand au auzit marturisirile facute de artist. 

Sunt casatoriti de zece ani, au impreuna o fetita, se iubesc neconditionat, dar… CRBL si sotia lui nu au avut parte de o luna de miere. Se pare ca, de fiecare data, cei doi mergeau in vacanta insotiti de diverse persoane si astfel… luna de miere s-a tot amanat.

“Nu am ajuns in <>, spre rusinea mea. Am fost in vacante, dar nu am fost intr-o luna de miere. Care-i diferenta dintre cele doua? Pai, in luna de miere trebuie sa fim doar noi doi, sa fie un loc in care nu mai ajungem vreodata, in care ne-am dori amandoi sa ajungem, in care sa facem albume de poze, ca cele de pe internet. Nu stim unde sa mergem, cand sa mergem?“, i-a spus CRBL lui Mihai Morar, in cadrul emisiunii “Rai da buni”.

CRBL si sotia lui vor aniversa 11 ani de casatorie

In toamna acestui an, mai exact in luna noiembrie, Elena si CRBL implinesc 11 ani de casatorie, iar cat de curand ei planuiesc sa isi reinnoiasca juramintele si sa organizeze o petrecere de zile mari.

“In noiembrie 2018 am implinit 10 ani de casnicie, dar nu am apucat sa sarbatorim cum se cuvine. Am planuit un super party, dar unii au participat la emisiunea «Asia Express», difuzata de Antena 1, si erau in India (n.r.: filmarile s-au terminat in decembrie 2018)”, a declarat Elena pentru revista “Ghidul Miresei”.

Intrebat care este secretul unui mariaj reusit, cantaretul a marturisit ca partenera lui de viata este sefa in casa, iar prietenia dintre ei este cea mai importanta inaintea iubirii.

“Nu exista un secret, e vorba despre «mare atentie ce alegi cand o ceri de sotie», sa fii convins ca e doar ea. Inainte de a ajunge la altar trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, sa ai curajul sa-i spui totul, fara pereti, fara limite. Dupa aceea vorbesti de casatorie, o relatie lunga si, de ce nu, sa te gandesti sa ai un copil impreuna. Prietenia inainte de iubire. Ea e sefa, eu sunt mana dreapta a sefului bucatar. Tin minte ca mi-am cerut repede sotia in casatorie, sa nu mi-o ia altul. Suntem total opusi, dar, na, minus cu plus se atrag”, a spus CRBL, conform click.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img