luni, 6 mai, 2024

Cumpără-ți și tu un apartament în București! Gloria Agency te ajută să câștigi banii pentru el!

Distribuie:

Publicat:

Te-ai resemnat că o să stai mereu la ai tăi sau în chirie, pe undeva? Cât de des ai sperat să se întâmple ceva miraculos, ca să-ți iei și tu un apartament în București? Adică în cel mai mare oraș al țării, unde prețurile la imobiliare cresc parcă de la o zi la alta?

Hai să-ți dau o veste extraordinară: acum ai și tu șansa asta. Cum? Prin cel mai bun job din câte există! Sunt, Adina, HR Manager la Gloria Agency, unul dintre liderii videochatului din București. Specializarea noastră este să ajutăm fete ca tine, care vor să-și împlinească obiective mari în viață.

Dacă ți s-au părut prea ambițioase visele astea până acum, crede-mă că nu sunt. Poți și meriți să le realizezi. Îți spun asta cu toată convingerea fiindcă deja colaborăm la Gloria Agency cu multe modele ambițioase. Care sunt la primul sau chiar la al doilea apartament cumpărat prin propriile forțe.

Câștigă și tu 5.000 de dolari pe lună!

Dacă nu ai luat niciodată în calcul până acum varianta videochatului, te invit s-o faci acum. Pentru simplul fapt că e cu adevărat extraordinară. În vreme ce la orice alt job primești un salariu modest, aici ai șanse uimitoare.

Ca să-ți faci o idee mai clară, media câștigurilor la Gloria Agency este în jurul a 5.000 de dolari pe lună. Vorbim deci de medie, nu de câștigurile maxime, care ajung la zeci de mii de dolari! Imaginează-ți acum ce-ai putea face cu banii ăștia!

Evident, la banii ăștia ajungi după câteva luni de muncă. Începi cu un venit garantat de 4.000 de lei pe lună, în primele 3 luni sau 65% comision. Asta reprezintă o bază financiară fermă, pe care construim succesul tău ulterior.

În acest timp, îți explicăm toate detaliile tehnice ale jobului de model, îți realizăm galerii profesionale de fotografii și filme. De asemenea, te consiliem pe partea de vestimentație și look, prin cursuri de machiaj personalizat.

La fel, îți garantăm lecții de perfecționare a limbii engleze și a abilităților de comunicare. Toate fiind gratuite, firește.

Așadar, nu lăsăm nimic la întâmplate. Primești mai mult decât un job într-un spațiu superb amenajat și condiții financiare extrem de avantajoase. Venim cu un suport tehnic consistent, cu organizare, cu multă atenție.

În felul acesta, simți în mod direct cum îți cresc încasările. Dacă ești concentrată pe ceea ce faci și serioasă la job, poți să atunci pragul de 5.000 de dolari chiar înainte de 3 luni. Avem destule de cazuri fericite în sensul acesta. Și așa te poți gândi și tu la un apartament.

Câștigi bine, găsim un apartament și te muți

Videochatul e singurul job prin care ai șansa să ajungi la nivelul ăsta de câștiguri. Altfel, apartamentul personal ar rămâne pentru totdeauna la stadiul de vis nerealizabil. Cu ce condiții îți oferim însă aici, ți se deschid o mulțime de șanse.

Din moment ce ajungi în zona pragului de 5.000 de dolari pe lună, deja poți să pui deoparte o parte din banii pe care îi câștigi ca model. Dacă ești disciplinată, suma din cont se mărește tot mai mult. Și deja putem căuta variante de apartamente în București pentru tine.

Ca să-ți iei un apartament nou într-o zonă decentă, te costă undeva la 100.000 de euro. Știu, pare o sumă enormă. Dar nu e chiar așa, când faci o comparație cu cât câștigi acum. Și nici nu e nevoie să dai toți banii deodată, că nimeni nu are cash banii ăștia.

Cum îți spuneam, noi îți căutăm opțiuni, ca să nu pierzi tu timpul cu așa ceva. Ne spui cum să fie apartamentul, cu 1 sau 2 camere, în ce parte a orașului, la ce etaj etc.

Îți prezentăm variantele și tu alegi una dintre ele. Apoi îți arătăm și variantele de finanțare, prin bancă sau dezvoltator.

Vedem împreună care e calea cea mai bună și mergem pe aceea. Dai avansul, faci un credit și gata, te poți muta! Ai casa ta, poate în mai puțin de un an de când te-ai angajat la Gloria Agency. La fel au făcut multe alte modele de la noi cu care poți sta de vorbă aici.

Chiar te invit să ne vizitezi și să le cunoști. Vivy abia și-a cumpărat primul apartament, iar Lana îl renovează pe al doilea, pentru că vrea să și investească în ceva sigur. Urmează-le exemplul și bucură-te de toate avantajele videochatului premium în București!

Țintește și tu mai sus! Acum e posibil să realizezi lucruri importante. Mai ales că visul tău e misiunea noastră. Sunt Adina, HR Manager la Gloria Agency și mă găsești oricând la telefon: 0729 330 330.

Îți doresc o zi splendidă, ca tine!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img