miercuri, 8 mai, 2024

Decor pentru petrecerea de Anul Nou: cele mai inspirate teme

Distribuie:

Publicat:

Nu știi ce tematică să alegi pentru petrecerea prin care marchezi începutul unui nou an? Există mai multe idei din care te poți inspira. Poți găsi printre atâtea articole de decor și idei grozave de petrecere tot ceea ce ai nevoie pentru a organiza totul în cel mai mic detaliu. Cum? Mai jos vei găsi câteva dintre ideile care te pot inspira în acest sens.

Un Revelion în alb-negru – una dintre cele mai reușite tematici

Sobru, clasic, enigmatic – prin acești termeni poate fi caracterizată combinația alb-negru, o combinație care poate fi folosită drept tematică reușită pentru petrecerea de anul nou. Deși clasică, aceasta aduce petrecerii tale un plus de modernitate, mai ales dacă reușești să identifici acele elemente considerate un must have. Și e imposibil să greșești, mai ales că totul poate fi echilibrat în mod perfect: puțin negru, puțin alb și poți crea contrastele perfecte. Simplu, ușor de obținut, această tematică este una pentru care ai nevoie de câteva elemente decorative uni sau în dungi, cu buline sau valuri.

Mai mult decât atât, această tematică este una avantajoasă prin gama extrem de variată de articole pe care le poți găsi disponibile pe piață și la partymag: de la tacâmuri sau farfurii la fețe de masă, de la feluri de mâncare la decorațiuni și dulciuri…totul este posibil în alb și negru.

Tema disco: distracție ca în anii 70

O tematică extrem de distractivă și de colorată, aceasta este tema disco a anilor 70 pe care o poți alege pentru următoarea petrecere de an nou. Efectul este întotdeauna garantat.

În centrul decorului trebuie să fie, bineînțeles, globul disco prin care totul se umple de culoare, iar lângă acesta își pot găsi locul și baloanele multicolore sau bannere atrăgătoare care să capteze și mai mult atenția invitaților. Creează un adevărat ring de dans, adoptă spiritul liber care caracteriza această perioadă și lasă-te purtat direct către atmosfera energică, plină de voie bună a anilor 70.

În ceea ce privește restul decorului, nu uita de paiete și culori strălucitoare, pentru că acestea vor lumina interiorul. Pălării din carton, trâmbițe și toate accesoriile de petrecere care fac zgomot și care aduc voia bună…de acestea ai nevoie pentru o petrecere disco reușită.

Petrecerea electro sau petrecerea fluorescentă și fosforescentă

Mereu la modă, o astfel de tematică aduce energie, este amuzantă și poate oferi petrecerii o întorsătură cu totul nouă. În întuneric, atingerile fosforescente frapează, creează acea atmosferă nebunească, electrizantă, o atmosferă prezentă în cluburile de noapte din anii 80.
Decorul încăperii trebuie ales cu grijă – în centrul atenției se află elementele colorate, care pot ieși în evidență oricât de apăsător ar fi întunericul. Baloane LED pe care le vei pune peste tot, baloane colorate, postere reprezentative cu elemente reflectorizante. Decorează, în acord cu acestea, o masă festivă cu elemente de veselă potrivite și vei putea obține acea atmosferă complet nebunească specifică unei petreceri electro, plină de culori stridente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img