duminică, 19 mai, 2024

Denisa Filcea, mesaj emoționant pentru Claudia Pătrășcanu. Ce i-a transmis vedeta în scandalul cu Gabi Bădălău

Distribuie:

Publicat:

Claudia Pătrășcanu a fost cea care a făcut acuzații grave cu privire la familia Bădălău pe rețelele de socializare, iar Denia Filcea a fost cea care i-a transmis un mesaj emoționant vedetei în secțiunea de comentarii, asta după ce a ascultat înregistrările cu Gabi Bădălau, dar și mesajul controversat făcut de vedetă.

Claudia Pătrășcanu este cea care a mărturisit pe rețelele de socializare că micuții ei sunt ''sechestrați'' de către familia Bădălău, dar și traumatizați. Claudia Pătrășcanu este cea care a postat pe contul său o personal de Instagram înregistrări cu Gabi Bădălău în timp ce acesta o înjura pe mama vedetei.

Mesajul emoționant al Denisei Filcea pentru Claudia Pătrășcanu

Denisa Filcea a fost șocată atunci când a văzut ceea ce Claudia Pătrășcanu a postat pe contul ei personal de socializare, iar soția lui Flick i-a transmis un mesaj emoționant în secțiunea de comentarii.

''Plâng! Dumnezeu să te binecuvânteze!'', a scris Denisa Filcea la secțiunea de comentarii la Claudia Pătrășcanu.

Ce acuzații face Claudia Pătrășcanu

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău nu se termină! Vedeta susține că micuții ei sunt traumatizați de aceștia, dar și învățați să îi vorbească urât și să se comporte neadecvat. Claudia Pătrășcanu a fost cea care a postat câteva înregistrări cu Gabi Bădălău în timp ce o înjura pe mama ei.

''Astăzi, familia Badalau a decis ca trebuie sa-mi aud copiii doar in prezenta lor, le a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu ii interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, imi voi auzi copiii. Copiilor mei li s-au restricționat orice legatura atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul in masa al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit intr-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama cand tatal tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.'', a transmis Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img