luni, 29 aprilie, 2024

Detalii nestiute despre infectarea lui Marcel Pavel cu COVID-19! Ce se intampla in aceste momente cu el in spital! ”S-a simtit foarte rau saptamana trecuta! A vrut sa ia antibiotice”

Distribuie:

Publicat:

COVID-19 nu îi iartă nici pe artiști! Lumea muzicală mioritică este în stare de șoc de mai bine de 48 de ore, de când a izbucnit știrea că Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. În urma testului pe care  cântărețul l-a făcut pentru afla de ce se simte rău de câteva zile, acesta a aflat că a fost, într-adevăr este infectat. Motiv pentru cadrele medicale să îl transporte imediat cu izoleta la Spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde a început deja tratamentul împotriva virusului.

Marcel Pavel a simțit că nu este ceva în regulă! ”Sunt răgușit”

Inițial, Marcel Pavel nu s-a așteptat la o asemenea nenorocire. Potrivit ultimului său interviu, el credea că are o banală răceală, făcută pe platourile de filmare de la emisiunea ”Te cunosc de undeva!”, acolo unde a început ănregistrările de ceva vreme.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click înainte de cu o zi. Din păcate, rezultatele testelor aveau să demonstreze că Marcel Pavel a fost infectat cu coronavirus, iar acum toți cei cu care a intrat în contact sunt suspecți că ar avea COVID-19, de la familie până la colegi.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img