sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Dictatorul Viktor Orban a mai dat o LOVITURA de 1,2 MILIARDE de euro: Inca un gigant mondial investeste in Ungaria

Distribuie:

Publicat:

În țara prezentată, cel puțin în România, drept contra-exemplu, premierul Viktor Orban dă încă o lovitură de miliarde. În numai o lună, 4 companii au anunțat că investesc fiecare cel puțin un miliard de euro la vecini. Ultimul gigant mondial intrat pe listă este Samsung, care a anunțat că îşi extinde fabrica de acumulatoare din localitatea ungară Göd. Investiţia în valoare de 1,17 miliarde de euro va crea 1200 de noi locuri de muncă, a comunicat Péter Szijjártó, ministrul ungar pentru Afaceri Externe şi relaţii economice internaţionale.

MTI îl citează pe Péter Szijjártó care a accentuat: "cu această investiţie s-a decis că în această nouă eră de extindere a autovehiculelor electrice, Ungaria va fi una dintre fortăreţele industriei auto din Europa", informează romania-actualitati.ro

Ministrul ungar a menţionat, de asemenea, că în timp ce în ultimii cinci ani, investitorul principal în Ungaria a fost Germania, în primul semestru al acestui an, Coreea de Sud a devenit cel mai mare investitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img