sâmbătă, 18 mai, 2024

Dieta cu prune. Rezultate spectaculoase in doar trei zile

Distribuie:

Publicat:

Prunele sunt ideale daca vrei sa scapi de kilogramele in plus. Contin fibre si substante nutritive, au putine calorii si dau senzatia de satietate. Cura cu prune se tine doar trei zile, insa rezultatele pot fi spectaculoase!

Potrivit nutritionistilor, prunele contin vitaminele A, C si beta-caroten. Vitamina A are rolul de a imbunatati vederea si de a imbunatati elasticitatea pielii. Gustul lor acrisor este dat de vitamina C, care intareste sistemul imunitar, stimuleaza productia de colagen si actioneaza contra radicalilor liberi. Astfel, prunele vor incetini procesul de imbatranire si vor actiona ca un elixir al tineretii. Iata si alte motive pentru care e bine sa consumi prune. 

Poti incerca dieta cu prune atunci cand vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus. Se tine doar trei zile, insa rezultatele pot fi spectaculoase. Totodata, aceasta se poate relua, insa doar dupa cateva saptamani de pauza. Nerespectarea pauzelor intre astfel de diete poate dauna grav organismului.

Despre dieta rapida cu prune trebuie sa stii ca fructele se consuma in trei portii mari, in timpul unei zile. Prunele se consuma, de preferat, ca atare, fara sa le decojiti. De altfel, nici macar sub forma de suc nu trebuie consumate, deoarece, doar in starea lor naturala putem beneficia de toti nutrientii lor.

Iata un exemplu de meniu pentru diete cu prune: 

Mic dejun: O cafea cu lapte degresat si doua biscuiti cu doua branzeturi degresate.

Gustare: un mar

Pranz: uAlimente: puteti alege intre carne de pui, curcan, iepure sau peste alb. 3 sau 4 prune.

Gustare: Sase prune uscate

Cina: Omleta frantuzeasca cu doua albusuri si un galbenus. 3 sau 4 prune.

Atunci cand cauti o alternativa prin care sa-i oferi organismului mai multe vitamine si minerale, trebuie sa te gandesti imediat la sucul de prune. Sucul din aceste fructe poate trata problemele digestive, proteja inima si ficatul, si intari imunitatea. In plus, toate substantele nutritive pe care le contin prunele, se gasesc si in suc. Fibrele, antioxidantii,mineralele si vitaminele sunt prezente in acest suc puternic. sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img