sâmbătă, 27 aprilie, 2024

DSP VASLUI: 25 noiembrie-ZIUA INTERNATIONALA PENTRU ELIMINAREA VIOLENTEI IMPOTRIVA FEMEILOR

Distribuie:

Publicat:

In data de 25 noiembrie 2016 se celebreaza ZIUA INTERNATIONALA PENTRU ELIMINAREA VIOLENTEI IMPOTRIVA FEMEILOR. Cu aceasta ocazie ne exprimam sprijinul fata de cei afectati de acest fenomen si, in acelasi timp, atragem atentia intregii societati asupra problemei.

Joi,25 noiembrie,  Directia de Sanatate Publica Vaslui  deruleaza campania de celebrare in cadrul Subprogramului de promovare a unui stil de viata sanatos. Partener in realizarea campaniei este Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Vaslui.

Scopul campaniei: Constientizarea populatiei privind violenta asupra femeilor pentru prevenirea si stoparea acestui fenomen.

Sloganul campaniei:  STOP VIOLENTEI IMPOTRIVA FEMEILOR!

Obiectivul principal al campaniei este transmiterea catre populatie a unui mesaj care afirma ca violenta impotriva femeii este un comportament indezirabil, anomic si deviant.
La nivel judetean, coordonarea este asigurata de Directia de Sanatate Publica Vaslui prin Compartimentul de Evaluare si Promovare a Sanatatii care desfasoara activitati cu tema:”STOP VIOLENTEI IMPOTRIVA FEMEILOR!”

        Evenimentul va fi marcat la Biblioteca Judeteana ”Nicolae Milescu Spataru” in data de 28.11.2016, la ora 13:30, unde vor avea loc discutii individuale si de grup referitoare la implicarea tinerilor in actiunile derulate in vederea prevenirii si combaterii fenomenului.
In cursul derularii acestei campanii se vor organiza si seminarii in scoli cu informarea tinerilor cu privire la efectele negative ale violentei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img