duminică, 28 aprilie, 2024

Exclusiv! Un inconstient cu o alcoolemie uriasa a spulberat patru masini care asteptau la semafor in intersectia de la Granit! O noua TRAGEDIE a fost la un pas de a se produce – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un accident petrecut in weekend demonstreaza inca o data ca pe strazile Iasului circula soferi inconstienti care pun viata multor persoane in pericol • Un pensionar beat a intrat in plin in mai multe masini care asteptau la semafor si numai o minune a facut ca toti cei implicati sa scape cu viata • Politistii au deschis un dosar penal in acest caz si il cerceteaza pe individ pentru ca a condus baut si a ranit mai multe persoane

Accident grav la Iasi dupa ce un pensionar in varsta de 64 de ani s-a urcat baut la volan. Sambata, in jurul orei 21:25, un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte producerea unui accident grav in intersectia de la Granit.

Mai multe echipaje medicale si de politie au ajuns la fata locului in scurt timp. Patru masini s-au ciocnit violent dupa ce un pensionar de 64 de ani pe nume Ion Filote nu a mai putut sa franeze.

Barbatul se afla la volanul unui Renault cand s-a apropiat in viteza de mai multe masini care asteptau la semafor. Cel mai probabil, pe fondul consumului de alcool barbatul nu a mai avut viteza de reactie si a intrat in plin in coloana.

Astfel, a intrat in coliziune cu un autoturism marca Opel, la randul sau autoturismul marca Opel a intrat intr-un autoturism marca BMW, iar autoturismul marca BMW a intrat intr-un autoturism marca Fiat.

In urma impactului a rezultat ranirea a doua persoane, insa accidentul ar fi putut avea urmari mult mai tragice. Martorii au povestit ca barbatul nu a avut nicio intentie de a evita.

"Soferul din Renault circula dinspre Bucium spre Podu Ros. A intrat in plin in cei care asteptau la semafor… Nu a avut nicio intentie de a evita", a spus unul dintre martori.

A fost deschis dosar penal

Politistii l-au testat alcoolscopic pe soferul care a provocat accidentul, stabilindu-se ca acesta avea o alcoolemie de 0,80 miligrame alcool pur in aerul expirat.

"Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Ioana Bustiuc, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Martorii au precizat la momentul respectiv ca se vedea de la o posta starea de ebrietate a soferului vinovat de producerea accidentului. "Era beat, se vedea, nici nu cred ca a realizat ce a facut pe moment", a spus unul dintre martori.

In primavara anului trecut, in aceeasi intersectie a avut loc un accident similar. Atunci, tot un sofer aflat in stare de ebrietate a intrat in plin intr-o masina in care se aflau doua persoane. In urma impactului extrem de violent a rezultat decesul a doua persoane. Accidentul din acest weekend, tras parca la indigo cu cel din primavara anului trecut, nu face decat sa traga un nou semnal de alarma. Inca mai circula indivizi care pot ucide.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img