sâmbătă, 18 mai, 2024

Gresia și faianță în designul interior

Distribuie:

Publicat:

Deși în general gresia și faianță sunt destinate băilor și bucătăriilor, acestea sunt de fapt un element de design interior aplicabil oricărei încăperi. Rezistență, versatilitate și întreținerea ușoară fac din plăcile ceramice o opțiune ideală pentru a fi folosite în toate colțurile casei, oferind o serie de caracteristici precum transferul termic, rezistență la impact și absortia apei.

Plăcile ceramice de gresie și faianță sunt recomandate în special zonelor umede precum baia datorită nenumăratelor avantaje, plăcile non-poroase și cele anti-derapante fiind ideale.
Din punct de vedere estetic, culoarea plăcilor ceramice din baie poate ajută la crearea unui aspect unic. Albul este o culoare populară pentru băi, deoarece face baia să arate simplă și curată, de obicei folosindu-se culori neutre. Spre exemplu gresia albă cu accente de albastru arată foarte relaxantă, oferind băii o senzație de spa.
Mărimea plăcilor de baie trebuie decisă în funcție de dimensiunea băii. O baie mică trebuie să fie dotată cu gresie de dimensiuni mici; gresia mare va arăta disproporționat și va face baia să pară mai mică.

Cea mai importantă zona o reprezintă living room-ul și este considerată inima casei, iar felul în care această este aranjată, spune totul despre oamenii care locuiesc în ea. Folosirea gresiei în living reprezintă poate cea mai ideală soluție, atât din punct de vedere practic, dar mai ales al designului. Gresia vine în diverse forme, mărimi dar și design-uri : gresie hexagonală, gresie 60×120, gresie tip parchet, gresie tip marmură, etc.

Partea cea mai bună este că secolul în care trăim ne pune la dispoziție o gama incredibilă de modele cu posibilitate de a le comandă online, cu livrare națională. Va invităm pe materiale.ro pentru a vizită unul dintre cei mai mari furnizori de gresie și faianță de pe piață românească, fie că doriți să faceți cumpărături sau doar să va inspirați din sutele de modele disponibile în stoc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img