sâmbătă, 4 mai, 2024

Greva foamei in fata la Primaria Iasi! Cum a fost o femeie inselata de autoritati – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O ieseanca face greva foamei in fata Primariei municipiului Iasi. Femeia sustine ca a fost inselata de autoritatile locale si nimeni nu vrea sa-i dea dreptate.

Concret, Monica Apalaghiei locuieste in blocurile ANL din zona Zimbru si se plange ca a fost inselata de Primaria Iasi si de notarul public Stela Badarau pentru a semna doua contracte, desi legea stipuleaza un singur contract in original. Mai pe scurt, ea doreste sa cumpere acel apartament, numai ca autoritatile i-au anulat achizitia si o obliga in continuare sa plateasca chirie, desi din luna noiembrie a anului 2016 si pana in prezent plateste cate 408 lei lunar tocmai pentru a cumpara apartamentul. Femeia spune ca dupa 25 de ani poate fi data afara.

"Inselatorie cu acte de vanzare-cumparare cu plata in rate si cu rezerva dreptului de proprietate savarsita de notarul public Stela Badarau in complicitate cu Primaria Iasi (apartament ANL). Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi mi-a clasat dosarul pe baza unor minciuni. Politia Iasi, dupa doua incercare esuate de inducere in eroare, a incadrat notarul la art. 38 alin. 1 din codul de procedura penala. Curtea de Apel Iasi mi-a inscenat procesul cu nr. de dosar 350/45/2017 pentru a-l putea respinge, obligandu-ma prin asa zisa hotarare judecatoreasca la cheltuieli judiciare de 100 lei, astfel imi inchideam singura adevaratul proces cu nr. de dosar 366/45/2017. Primarul Chirica Mihai nu a facut nimic, din contra, a fost de acord cu infractoarele si cu coruptii. DNA Iasi nu a facut nimic", este mesajul scris de ieseanca pe o pancarta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img