luni, 29 aprilie, 2024

Guvernul ar putea fi remaniat in ianuarie. Liviu Dragnea, avertisment subtil catre premierul Tudose: “Sa fie mai calm”

Distribuie:

Publicat:

Guvernul ar putea fi remaniat in ianuarie, anunta presedintele PSD, Liviu Dragnea. 

Eventuala schimbare, daca va avea loc, va urma dupa o evaluare si o analiza a coalitiei de guvernare. 

Dragnea spune ca este multumit de activitatea premierului Mihai Tudose, dar ii recomanda sa fie mai calm.

”Evaluarea Guvernului s-a facut permanent si se face uitandu-ne la masurile pe care le-am adoptat in Guvern si ne uitam si in Parlament. Trebuie sa vedem anul viitor daca forma Guvenului este cea mai buna, daca este nevoie sau nu sa se procedeze la o restructurare a Guvernului. Daca da sau nu. (…)

Nu a existat nici din partea Guvernului, nici din partea noastra in coalitie vreo perioada de ragaz in care sa poti sa faci o astfel de analiza si am avut o discutie cu prim-ministrul si cu domnul Tariceanu ca in ianuarie sa incepem sa discutam daca se impune, repet, dintr-o discutie cu membrii Guvernului, sa vedem daca este necesar sau nu, pentru ca in ianuarie vom incepe discutii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentala sa fie si mai buna decat a fost in aceasta perioada”, a spus seful PSD, Liviu Dragnea, joi seara, la Romania TV.

Dragnea a adaugat ca este multumit de activitatea premierului Mihai Tudose, pe care si l-ar dori mai calm.

”Eu sunt multumit de activitatea premierului Tudose. Este un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Toti trebuie sa fim mai calmi, cand esti mai calm aduni mai multe in jurul tau, cand esti nervos, nu aduni”, a incheiat Dragnea.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea ”Adevaruri ascunse”, horoscopul runelor pentru ce mai importanti lideri politici.

Pentru presedintele Klaus Iohannis – ”Este aproape o certitudine faptul ca cineva care se gandeste la presedintele Iohannis de peste mari si tari ii va trimite un cadou.”, a spus Mihai Voropchievici.

Pentru Liviu Dragnea – ”Este cazul sa abordati altfel problemele care va intereseaza. Schimbati tactica.” a mai spus neurologul Voropchievici.

Pentru premierul Tudose – ”Sunteti sfatuiti sa lasati in urma toate probemele legate de trecut. Lasati necazurile in urma si pregatiti-va pentru un an mult mai bun.”

Pentru Gabriela Firea – ”Anul viitor e un an de batalie.E anul uraganului. I se recomanda mult calm”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img